Kančí guláš na víně
Výborný kančí guláš připravíme z kančí kýty, kterou osmažíme na cibulovém základu, okořeníme divokým kořením a dusíme zalité vínem a vývarem. Na závěr dochutíme a můžeme podávat například s knedlíkem.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 8 031 kJ / 1 919 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 164,85 g |
Tuky | 96,74 g |
Vláknina | 21,32 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 1,95 g |
Sůl | 4,77 g |
Sacharidy | 45,70 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 12. 2023 13:16
Skvělý recept! Měli jsme k němu Karlovarský knedlík a byla to mana nebeská Dávám do oblíbených
23. 1. 2022 11:26
Je to výborný recept. Děkuji
7. 1. 2021 23:14
Dnes jsem vařila a měl veliký úspěch
24. 5. 2017 15:38
Dnes jsem vařila tento gulášek,je opravdu vynikající
24. 12. 2016 15:53
super jídlo, přidal jsem ještě houby a podával s chlupatýma knedlíkama. Bomba
23. 6. 2016 15:05
Tak právě jsem ho dovařila je superVkládám fotečku
8. 5. 2016 16:55
Nasraný: Koření si každý dá své vlastní chuti, neb chutě máme každý jiné. S popisem česneku, tymiánu a rozmarýnu souhlasím, není to v postupu, já bych dala všechno koření a česnek na plátky, ale autorka to měla uvést. Příště, ale prosím, trošku slušnější výrazy, dyk to máte už v hrnci, tak jste si evidentně poradil
8. 5. 2016 15:57
Zrovna ho teď dusím, ale recept má docela dost chyb.
Jakožto amatér v kuchyni mě vytáčí, když zde není přesně popsané kolik přesně toho a toho koření tam mám dát, jestli ten česnek má být propasírovaný nebo nakrájený, dále jestli ten tymián s rozmarýnem, který je psaný v surovinách a ne v pracovním postupu, je jen tak pro srandu, aby mě autor zase nasral a přidal další překážku na cestě k vytouženému kančímu guláši a nebo jestli mám toho vývaru kurva dost.
Prosil bych o opravu, ale už je stejně pozdě, protože se mi to už dusí v hrnci. Tak doufám, že se mi to povede. Předem děkuji za pochopení.
Nasraný.
Jakožto amatér v kuchyni mě vytáčí, když zde není přesně popsané kolik přesně toho a toho koření tam mám dát, jestli ten česnek má být propasírovaný nebo nakrájený, dále jestli ten tymián s rozmarýnem, který je psaný v surovinách a ne v pracovním postupu, je jen tak pro srandu, aby mě autor zase nasral a přidal další překážku na cestě k vytouženému kančímu guláši a nebo jestli mám toho vývaru kurva dost.
Prosil bych o opravu, ale už je stejně pozdě, protože se mi to už dusí v hrnci. Tak doufám, že se mi to povede. Předem děkuji za pochopení.
Nasraný.
10. 4. 2016 14:05
Výborný recept,děkujidělal jsem minulý týden,nemělo to chybu
23. 9. 2015 12:01
to je nádherný gulášek
18. 9. 2015 21:01
Pekný guláš, neodmietla by som.
18. 9. 2015 20:10
Krásná barva
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 34 minutami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 13 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 17 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 18 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 6 minutami
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 10 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 11 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 11 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 12 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čím vylepšit zvěřinový guláš? Chuti pomůžou pivo, rum i nastrouhaný perník
Jak zpracovat hrozny? Uvařte si z něj netradiční džem, lahodný sirup nebo připravte kandované hrozny
Vaření s vínem nebo přidání vína do pokrmu má svá pravidla. Jen tak víno předá ze sebe to nejlepší a jídlo skutečně pozdvihne
Další recepty
Tématické fráze: gulas z divočáka na víně kančí guláš na červeném víně kanci na vine kančí guláš kančí maso na víně guláš na víně kanči guláš s houbami kanci gulas s červeným vinem recept na guláš z divokého kance kančí guláš recept guláš z divočáka na cervenem vine recept na kanci gulas vynikající kančí guláš guláš s rozmarýnem gulaš z kance kančí na červeném víně kančí guláš s červeným s vínem top recepty kanči guláš kanec na víně kanci g
Suroviny: kýta kančí, cibule, sůl, paprika sušená sladká, kmín drcený, protlak rajčatový, víno červené, pasta feferonková, jalovec, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, majoránka, rozmarýn, tymián, feferonka sterilovaná, špek, česnek, vývar masový
Kančí guláš na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AgP3
12 názorů