Salát z cizrny a hummus
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 538 kJ / 1 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,46 g |
Tuky | 31,34 g |
Vláknina | 186,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 96 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 182,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Doporučujem nepoužívať konzervovaný cícer - cizrnu. Konzervy sú podľa mňa východiskom z núdze, ak nás tlačí čas a podobne. Je veľký rozdiel medzi jedlom pripraveným z konzervovanej suroviny alebo čerstvo uvarenej.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 1. 2013 15:16
12. 1. 2013 13:23
22. 5. 2011 09:12
Cizrnu si namoč večer a var druhý deň, potom to trvá cca hodinu, ku koncu varu osolím. Je chuťovo veľmi dobrá, lepšia ako všetky ostatné strukoviny, chutí aj iba tak - uvarená, trošku vzdialene pripomína gaštany. Ja si uvarím vždy väčšie množstvo, scedím a časť zamrazím pre strýka náhodu.
Idem hore dať do receptu nejakú poznámku...
Želám peknú nedeľu.
21. 5. 2011 22:45
25. 2. 2011 11:49
5. 8. 2010 17:18
16. 7. 2009 21:38
16. 7. 2009 20:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 12 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 13 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 14 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 23 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Povidlové šátečky bez kynutí
gedzitka uvařila před 11 minutami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Wanilor uvařila před 1 hodinou
Polévka z ředkviček
ha.vavrova@gmail.com uvařila před 2 hodinami
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 6 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 9 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 12 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Saturejka výborně chutná k masu a hodí se při vaření luštěnin. Aromatická bylinka je hlavní složkou koření čubrica
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Černý bez v květu: Máme pro vás tipy, jak správně postupovat při jeho sběru
Další recepty
Tématické fráze: cizrna recepty cizrna v receptech humus recept recepty z cizrny cizrnový humus cizrnový hummus humus z cizrny salát s cizrnou cizrna cizrna humus cizrna recept recepty cizrna recept humus recept na humus z cizrny cizrnovy salat recept na humus humus cizrna humus recepty recept cizrna cirzna
Suroviny: cizrna, cibule, rajče, sůl, olej, citron, cukr, řeřicha, sýr
Salát z cizrny a hummus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qjZ0
8 názorů