Karamelový likér - "Baileys"
Suroviny pro 20
20
Nutriční hodnoty
Energie | 6 116 kJ / 1 462 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,60 g |
Tuky | 6,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 32,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 12. 2015 21:29
Minehava: děkuji :)
9. 12. 2015 21:22
Salko vaří CELY SVĚT !
Ze je to blbost muže říct jen někdo kdo si s tim nedal práci. Jistě ze si můžeme karamelove Salko koupit. Ale není to karamel v čisté formě. Tedy chuťové karamel jen 30%. Vaření Salka nedá žádnou práci al výsledek stojí za to!
2h na hodně tekutý karamel (180C) do likérů
4h na hustý karamel na pečení (je li moc hustý dejte ohřát do mikrovlnky 1m)
Nechte plechovky vychladnout (venku tak 3h) před otevřením jinak riskujete ošklivé popáleniny. Nejlépe udělejte karamel den dopředu a nechte přes noc odpočinout.
Ze je to blbost muže říct jen někdo kdo si s tim nedal práci. Jistě ze si můžeme karamelove Salko koupit. Ale není to karamel v čisté formě. Tedy chuťové karamel jen 30%. Vaření Salka nedá žádnou práci al výsledek stojí za to!
2h na hodně tekutý karamel (180C) do likérů
4h na hustý karamel na pečení (je li moc hustý dejte ohřát do mikrovlnky 1m)
Nechte plechovky vychladnout (venku tak 3h) před otevřením jinak riskujete ošklivé popáleniny. Nejlépe udělejte karamel den dopředu a nechte přes noc odpočinout.
9. 12. 2015 13:50
Pavel Vaner (neregistrovaný/á): Salko vaří celý národ, i když se dá karamelové koupit, a kdyby tam byla čokoláda, tak by to nechutnalo jako Baileys ... vařete si a míchejte podle libosti
9. 12. 2015 13:36
No,tak si myslím,že vařit Salko v uzavřené plechovce,je blbost.
Navíc bych přidal čokoládu a potravinářský líh,místo rumu.Možná trošku tresti.Na dochucení.A puding zásadně mandlový!!!
Navíc bych přidal čokoládu a potravinářský líh,místo rumu.Možná trošku tresti.Na dochucení.A puding zásadně mandlový!!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 14 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 15 hodinami
Banana split
Přidáno před 15 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Právě bylo uvařeno:
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 1 hodinou
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 2 hodinami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 4 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 4 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 6 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 7 hodinami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 8 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Kacennaa uvařila před 8 hodinami
Focaccia s rozmarýnem a černými olivami
Adlla uvařila před 8 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Babrlik uvařila před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: likér z karamelového salka domácí baileys z karamelového salka karamelový likér likér vánoční z karamelového salka baylis z karameloveho salka karamel v plechovce karamelové baylies karamelove salko baileys vánoční likér z karamelového mléka karamelové salko likér karamelovy likér ze salka bez vaření karamelový likér ze salka vánoční liker že salka baileys likér likér z karamelové salko karamelovy li baylies salko vaření salka na karamel baylis z karameloveho salka s pudinkem vaření salka v plechovce
Suroviny: salko, mléko, mléko, rum
Karamelový likér - "Baileys"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GoVK
4 názory