

Domácí baileys bez salka
Suroviny
- 1 kelímek šlehačky
- 1 ztužovač šlehačky
- 0,5 l smetany na vaření
- 1 vanilkový pudink
- rum dle chuti
- cca 3 lžíce opravu silné rozpustné kávy
- cca 3 lžíce cukru dle chuti
Postup přípravy receptu
Šlehačku ušleháme se ztužovačem a dáme do ledničky. Uvaříme vanilkový pudink ve smetaně.
Až pudink vychladne, smícháme jej se šlehačkou, rumem a cukrem a kávou.
Poznámka od kuchařky
Od baileys se salkem je téměř k nerozeznání.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Domácí baileys bez salka
-
Výborné. Dělala jsem z extra čoko pudinku a nevařila jsem se smetanou, ale s obyč plnotučným mlékem a super :) doporučuji
-
Dělala jsem na silvestra. Bylo tak výborné
, že jsem ani nestihla vyfotit
, posílám bod.
-
rebeko, pěkné fotky
ještě tedy musím říct, že nevím, jakou trvanlivost má baileys, když je v něm šlehačka - ale je to skoro jedno, my ho vyslopali za jedno odpoledne -
Ivi,musím toho využít,zítra už jede do brnka
taky o ní(zrcadlovce)začínám uvažobat
ten compakt to nedává
no,aspoň něco
mám
-
Rebi
, ty ty fotky taháš jak esa z rukávu, syneček umí fotit
, že bych začala špórovat na zrcadlovku?
-
Jani,to jsem si čím zasloužila..ty
tím rumem,že
-
rebeka
-
hlásím hotovo
dobréééé
a rum už není,všechen jsem ztrestala do baileys
dávám bod a foto -
děkas
zítra jdu na to
-
káva hotová - zalila jsem malinký šálek cca. tří lžiček Nesca
-
ta káva má být v sypkém stavu nebo...
-
kruciš - nemám tu šlehačku - mít ji doma, hned si to udělám - mňam
-
Tohle musí být dobré...