Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cheesecake z karamelového Salka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy půl hodiny, 40 minut pečení a 12 hodin chlazení

půl hodiny, 40 minut pečení a 12 hodin chlazení

14. 12. 2012 15:50

Suroviny

Porce: 8-12

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie19 237 kJ / 4 598 kcal
Bílkoviny121,02 g
Tuky343,37 g
Vláknina4,00 g
Cholesterol 1,76 g
Sodík 1,84 g
Sůl4,01 g
Sacharidy253,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Zkoušíme s kamarádkou kdejaké cheesecaky a tenhle je naším nejnovějším objevem a chuťovým zážitkem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

katyvypl

17. 6. 2014 15:58

any: To bych netvrdila, lučina je z tvarohu, smetany a špetky soli a má více tvarohovitou konzistenci než pomazánkové máslo...

any

17. 6. 2014 15:55

Já bych taky měla dotaz...není lučina totéž co pomazánkové máslo? ;) Mě to tedy chutná podobně, díky za odpověď :))

katyvypl

15. 6. 2014 19:00

Přesně jak píše spagetka - navíc, pokud dáš dortovou formu přímo do plechu z vodou, musíš si být 100% jistá, že máš formu vodotěsnou! Jinak by to nedopadlo dobře... :-D Já do trouby dám do spodní příčky plch s horkou vodou a nad ni do střední příčky dám dortovou formu s cheesecakem. ;-)

spagetka spagetka

15. 6. 2014 14:21

Martina : nad lázní to peču tak, že na dno trouby dám pekáček s vodou, až se vše řádně zahřeje, vložím formu do trouby. Přímo v lázni dle mne tak, že tu formu vložím přímo do toho pekáčku s vodou.
Já raději peču nad tím pekáčkem s vodou, ale jde o jen o vlastní pocit, v podstatě je to to samé. Přímo v tom pekáčku mi připadá, že se to spíš vaří než peče.

Martina

15. 6. 2014 14:09

Vypadá to dobře. Jen mám začátečnický dotaz... Jak se to dělá s tou vodní lázní?! :-8

jitkacizi jitkacizi

16. 12. 2012 13:19

katyvypl:ok, dám na vaši radu :-8

katyvypl

16. 12. 2012 13:11

jitkacizi: Cukr vynechat můžete, ale četla jsem, že je důležitý pro správné upečení, ztuhnutí a celkovou konzistenci - těch 100 g je vlastně polovina, než by se mělo do klasického cheesecaku dávat. ;-)

jitkacizi jitkacizi

16. 12. 2012 12:57

určitě zkusím :yes: jen asi vynechám mouč. cukr, salko je sladké až moc ;-)

katyvypl

14. 12. 2012 23:36

1974andrea: Dělala jsem ho na oslavu a nebyl bohužel čas fotit, okamžitě byl pryč... :-8

jarka skrobakova

14. 12. 2012 17:29

krásný:yes::yes::-K + 2:yes:

AniCiz

14. 12. 2012 16:55

Taky takový můžu :-*..:yes::-K:-K:-K

1974andrea 1974andrea

14. 12. 2012 16:52

Ten by mi chutnal, krásný:-p:yes: A v řezu by nebyl nebo ještě nebyl načatý?;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Marie

Další recepty

Tématické fráze: karamelový cheesecake karamelové řezy ze salka karamelový cheesecake recept karamelovy cheescake recept karamelový cheesecake cheesecake karamelový pečení ze salka náplň ze salka pečeme ze salka recepty ze salka jak udělat karamelové salko nepečený dort ze salka salko recept recept na karamelový cheesecake jak udelat karamel ze salka co udělat ze salka cheesecake s karamelem nepečený karamelový cheesecake cheesecake top recepty cheescake ze salka

Suroviny: sušenky bebe, máslo, lučina, pomazánkové máslo, salko karamelové, pudink karamelový, cukr moučkový, vejce

TopRecepty.cz

Cheesecake z karamelového Salka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w7JR