Citronové držsikulky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 082 kJ / 2 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,85 g |
Tuky | 120,73 g |
Vláknina | 12,30 g |
Cholesterol | 466 mg |
Sodík | 389 mg |
Sůl | 0,89 g |
Sacharidy | 279,76 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 1. 2016 20:40
zuzun: díky. Já to také nejím jen to peču :))
13. 1. 2016 20:38
Dobrej nazev
A mas krasny cukrovi, kdybych to mohla jist tak taky pecu jako blazen...
A tech mastnych skvrn na krabici jsem si ani nevsimla, cumim na cukrovi a nesoustredim se na nic jinyho kolem
A mas krasny cukrovi, kdybych to mohla jist tak taky pecu jako blazen...
A tech mastnych skvrn na krabici jsem si ani nevsimla, cumim na cukrovi a nesoustredim se na nic jinyho kolem
4. 1. 2016 18:38
Nadja: Děkuji velmi pěkně, teší mě to :) já se nevzdam, a zlepším se :)
4. 1. 2016 18:24
Tak jsem si nemyslela, že se tento úkaz, tady docela častý, objeví tak brzy po svátcích klidu a míru. Přestaňte se napadat a raději si popřejte klid a pohodu.
Marri - Martino, Tobě přeji, abys to překousla, nic si z toho všeho nedělala a přidávala další recepty. Je pravda, že v první řadě recept zaujme fotografií - ta je vidět okamžitě, teprve potom se rozhoduje o tom, zda si člověk recept i přečte, příp. vyzkouší.
Na to, že jsi pekla poprvé, máš hodně druhů krásného cukroví.
Marri - Martino, Tobě přeji, abys to překousla, nic si z toho všeho nedělala a přidávala další recepty. Je pravda, že v první řadě recept zaujme fotografií - ta je vidět okamžitě, teprve potom se rozhoduje o tom, zda si člověk recept i přečte, příp. vyzkouší.
Na to, že jsi pekla poprvé, máš hodně druhů krásného cukroví.
3. 1. 2016 23:22
3. 1. 2016 23:07
ardnas1: dekuji velmi za podporu. To je to, zacinam a snad zadny uceny z nebe nespadl. Vse ale doupravim v receptech, aby to bylo v poradku.
3. 1. 2016 22:59
Holky klid, stačí se podívat na profil uživatelky Dajda, jak prezentuje svoje listové pirožky - na plechu s pečícím papírem
3. 1. 2016 22:38
Petra: Tak to je mi líto, že jste měla špatný den, ale když nebudete dělat z prkotin dramata, bude hned líp.
3. 1. 2016 22:19
Dajda: Nařizovat tady někomu, jak a kde má cukroví fotit, to je už trochu moc. Mě rozhodně cukroví v krabici nepohoršuje a pokud vás ano, tak to stačí říct jednou (anebo třeba taky ne). Tady měl asi někdo špatný den a Marri my jsme rádi že tu jste, na rýpaly nehleďte :)
3. 1. 2016 21:15
Marri cukrovíčko máš krásné,na to,že jsi pekla prvně tak vypadá na jedničkuJá být tebou tak dám tu druhou fotečku jako hlavnía až budeš péci zase letos o vánocích,tak si je lépe nafotíš a dáš fotky nové
3. 1. 2016 20:13
Dobrý večer děvčata.Jsem v šoku z chování některých děvčat tady.Pane Bože,co blázníte,právě začal nový rok a tady plno zlosti a nenávisti.Nevím,co řešíte.Holka nakonec zjistí,jak to tu chodí a zařídí se určitě podle toho.Děvčata nebudte opravdu zlé a nechte holku,at se časem naučí,jak to tady chodí.Pěkný večer
3. 1. 2016 19:55
maris: děkuji krásně
3. 1. 2016 19:55
spagetka: Dobře děkuji, já už se i ptala na rady ohledne droží a prdopeče - víš, dříve jsem netusila, co to prdopeč je, ale tak snažím se, ctu, koukám a zkousím. Nektere recepty zkousim i upravovat, co to udelá a jak to zareaguje a ctu rady. No snad to bude lepsi, budu recepty i lepe fotit, nikoli v krabickach. Recepty se pokusim psat co nejpodrobneji. Nektere veci mi proste - nedojdou - jak mi chybi ta zkusenost, ze je ani nedopisi (napriklad ze se mitesto zdalo moc lepive, ze to mam pripsat), ale vynasnazim se. :(
3. 1. 2016 19:54
spagetka:
3. 1. 2016 19:50
Marri: Líbí se mi na tobě jedna věc - že uznáváš chyby, že se chceš zlepšit, že prostě tě vaření a pečení chytlo. Byli tu začátečníci, kteří po kritice začali prskat, nadávat, být dost vulgární. Ty ne, a to se cení, neboj se, vše zvládneš a naučíš se.
Ono je lepší poradit, co a jak zlepšit, kam co napsat, než někomu vynadat tak, že mu to sebere chuť do další prezentace. Takže se nedej odradit a uvidíš, jak to bude lepší a lepší
Ono je lepší poradit, co a jak zlepšit, kam co napsat, než někomu vynadat tak, že mu to sebere chuť do další prezentace. Takže se nedej odradit a uvidíš, jak to bude lepší a lepší
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Placičky s kopřivami
Přidáno před 3 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 5 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 8 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 9 hodinami
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno 20. 5. 2024 15:20
Právě bylo uvařeno:
Kynuté jahodové knedlíky
marketakostova uvařil před 1 hodinou
Rychlý fazolový guláš
dyll3n uvařila před 1 hodinou
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Fulda uvařila před 1 hodinou
Buchta - prošívaná deka
Misulka12 uvařila před 1 hodinou
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
Christine uvařil před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
maja.pavlickova@centrum.cz uvařil před 3 hodinami
Závin z listového těsta se salámem a sýrem
Ivcatkoo uvařila před 4 hodinami
Kuřecí prsa s fenyklem na balsamicu
MarketaN uvařila před 5 hodinami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
Navarojana uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: a dost co dnes uvařit k večeři recepty www tn cz tn cz z to 1.2016 top peceni tncz nova jsem a sem datle datle kde máš datle citronove kulicky recept na citronovou polevu na cukroví citronova poleva bez citronu držsikulky - cukrovi on line kuchařka s fotografiemi video recepty
Suroviny: mouka hladká, cukr krupice, datle, tuk, vejce, citron, citronové aroma, poleva citronová,
Citronové držsikulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PALW
Listové pirožky s lečem a cuketou
Dajda
Hodnocení receptu je 4,6 (7×)