Citronové držsikulky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 082 kJ / 2 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,85 g |
Tuky | 120,73 g |
Vláknina | 12,30 g |
Cholesterol | 466 mg |
Sodík | 389 mg |
Sůl | 0,89 g |
Sacharidy | 279,76 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 1. 2016 18:55
Jana Remkova: me znechuceni ze socialnich siti a diskuzních for uz asi dovrsilo bodu varu. Jak se to tu maze prosim?
3. 1. 2016 18:52
maiva: jak se tu mažou recepty a profil prosím?
3. 1. 2016 18:51
Marri: Nedělej to. . Některé recepty máš opravdu zajímavé a byla by škoda kvůli pár rýpalům to hned vzdávat. Jak píše Petra, nenechej se odradit, časem to bude ok. Nechej si pár receptíků zase na příště
3. 1. 2016 18:49
Marri: Marri, nejde o omluvy. Předělávají se fotky staré, horší za nové-lákavější na webu. Většina autorů si dá záležet taky na vzhledu, je to přece jeho vizitka. Jen trochu si dát záležet na prezentaci a ne fofrovat jako o závod. To není normované. O žádné znechucení nejde, chce to krapet sebekritiky
3. 1. 2016 18:44
magdalenka: no asi si tu smazu profil....
3. 1. 2016 18:43
maiva: kdo kde napsal, ze chci byt obdivovana? Mela jsem nahromadene recepty a tak jsem je sem dala. A napsala jsem, ze jsem zacatecnik, a ne ze jsem nesmirne sikovna, takto jste me titulovala az vy a nechapu proc.
3. 1. 2016 18:41
Martinka, klídek...nejde o život. Trochu sa rozkukaj, ako to tu beží...máš čas, nemusíš predsa okamžite pridať všetko, čo vieš piecť. Pozri si aj fotky ostatných autorov...pokiaľ viem, nie sú tu profíci, food designeri. Každý sa snaží, ako vie. Ak nemáš peknú fotku k receptu - vydrž a časom k receptu určite niekto pridá a budeš mať radosť aj ty, že práve tvoj recept realizoval a nafotil. Fotky pridávať s receptom nie je povinnosťou.
Ja na skladovanie koláčikov používam plastové dózy a medzi vrstvy dávam pečiaci papier.
Ja na skladovanie koláčikov používam plastové dózy a medzi vrstvy dávam pečiaci papier.
3. 1. 2016 18:39
Petra: Vy jste se projevila jako správný novoroční rejpal nebo tiskový mluvčí Přesně jak píše Hosta i Dajda. Chci-li něco nabídnout, tak trochu na úrovni snad Paní-slečna Marri zde během 24hod. s prominutím nafláká 18 ks receptů /navíc docela připomínkovaných pro chyby, nesrovnalosti apod./ a za to má být obdivována ? Rozhodně trochu pečlivosti neuškodí.
Když je tak nesmírně šikovná, že si neudělá svou vlastní kuchařku, když si recepty chce - potřebuje uložit.
Když je tak nesmírně šikovná, že si neudělá svou vlastní kuchařku, když si recepty chce - potřebuje uložit.
3. 1. 2016 18:33
Petra:děkuji krásně
3. 1. 2016 18:32
Dajda: Omlouvám se, ale myslela jsem, že snad každý dává cukroví do krabic, nebo neznám nikoho ve svém okolí, aby měl cukroví jinde, a všichni mají krabice od curkoví "mastné". Vždycky jsme to v rodine dávali do krabic - a to ze je to v krabici, to je spatne? Ja se nesnazim ale zaujmout, proste sem davam svoje prvni cukrovi v zivote, mela jsem z nej radost, ale uz vskutku nemam a lituji toho, ze jsem se sem registrovala. Myslela jsem, ze se podelim o recepty a ne ze budu souzena za krabici, a ze zde jsou tedy asi jen profici a food designeri. Ze zde zalezi na krase fotky, neumastenych krabicich a lakavosti na pohled a ne na receptu, chuti a inspiraci. Bylo to me prvni peceni, a asi jsem to udelala spatne, priste si kopupim jine ulozne prostory a nebudu mít mastnou krabici - a navic, nezda se mi nijak zvlast mastna. Omlouvam se.
3. 1. 2016 18:27
Dajda: Pardon, ale vy chcete ostatní odradit, aby sem dávali recepty? Vůbec nerozumím tomu, co tady řešíte :(( Myslím si, že problém bude někde jinde, ne v receptu.
3. 1. 2016 18:14
Marri: Nepohoršily, ale ani nezaujaly. Proto si myslím, že když se něco dělá, tak se to má dělat pořádně. To se týká fotek i toho, jak je recept napsaný. Fotky by měly být lákavé na pohled. Argumentace, že krabice se holt umastí, mi připadá trochu nepatřičná. Než takovouhle fotku, tak raději žádnou. Toho se zase držím já.
3. 1. 2016 17:01
cathleen:upraveno, děkuji krasně
3. 1. 2016 16:55
Citronová poleva je kupovaná? Je potřeba dopsat - pokud ne, vysvětlit, jak ji vyrábíš.
Není mi z fotky jasné, které cukroví patří k receptu - snad to vlevo dole? Odhaduji podle té polevy...
Není mi z fotky jasné, které cukroví patří k receptu - snad to vlevo dole? Odhaduji podle té polevy...
3. 1. 2016 16:00
hosta:tak samozřejmě, proto píšu "i pro svou potřebu" a ne"vyhradne"...je to pro všechny..
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na slanině s bylinkami
Přidáno před 3 hodinami
Kuře s adjika dresinkem
Přidáno před 4 hodinami
Uzená krkovice s lesními houbami a sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Pekingské zavinuté zelí
Přidáno před 6 hodinami
Škvarkové bulky
Přidáno před 6 hodinami
Jednoduchá pomazánka z tvarůžků
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Omáčka z hlívy ústřičné
Kacora13 uvařila před 54 minutami
Domácí rizoto
honza3792 uvařil před 2 hodinami
Dvojctihodné koláčky
Modraska uvařila před 3 hodinami
Medová kachna
ZdeLena uvařila před 3 hodinami
Uzená zeleninová polévka
Gregusa uvařila před 7 hodinami
Těsto na pizzu
Pandyss uvařil před 8 hodinami
Vepřové kousky na kmíně
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Kuřecí po debrecínsku
Mish_Ellie uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: a dost co dnes uvařit k večeři recepty www tn cz tn cz z to 1.2016 top peceni tncz nova jsem a sem datle datle kde máš datle citronove kulicky recept na citronovou polevu na cukroví citronova poleva bez citronu držsikulky - cukrovi on line kuchařka s fotografiemi video recepty
Suroviny: mouka hladká, cukr krupice, datle, tuk, vejce, citron, citronové aroma, poleva citronová,
Citronové držsikulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PALW
48 názorů