Kapustové karbanátky s quinoou a provolone
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 293 kJ / 1 265 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,50 g |
Tuky | 47,66 g |
Vláknina | 32,11 g |
Cholesterol | 588 mg |
Sodík | 677 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 127,24 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 1. 2016 11:00
Moc pěkné
29. 1. 2016 19:07
Pěkné
29. 1. 2016 16:38
maris: jj, na hodně hustém sítě pod kohoutkem - vymyjí se saponiny, které semena obalují. Guinou milujeme, raději tmavou, je oříškovější.
29. 1. 2016 16:33
Tak jsem měla štěstí a budu ji od teď taky proplachovat, díky za radu
29. 1. 2016 16:11
Kaczik, maris: ano, i já jsem to četla a od začátku, co ji vařím, ji před tím několikrát proplachuji horkou vodou.
29. 1. 2016 16:02
maris: Když jsem ji dělala úplně poprvé, tak měla trochu nahořklý ocas. Pak jsem si o ní a její přípravě dohledala víc a častokrát jsem narazila na to, že se má propláchnout, aby ztratila hořkost. Pro jistotu to tak už raději dělám
29. 1. 2016 15:57
Kaczik: fáákt ? to jsem asi tedy měla štěstí, dělám ji celkem často, jak bílou, tak i tu červenou / nevím, asi mají přesné názvy /, ale nikdy se mi to nestalo. Ani jsem nevěděla, že by se měla proprat
Díky
Díky
29. 1. 2016 15:52
maris: Quinoa má totiž tendence být hořká. Proto se má nechat odstát ve vodě, anebo proprat. Ale nakonec je lepší udělat oboje a když se při jejím vaření udělá na hladině pěna, tak i tu posbírat.
29. 1. 2016 15:35
Líbí se mi, ale proč jsi quinou " pro jistotu třikrát proprala " ?
29. 1. 2016 14:37
Taky se mi líbí
29. 1. 2016 14:31
Pekny recept
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutkový krém s borůvkami
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí stehna s ajvarem a medvědím česnekem
Přidáno před 6 hodinami
Klobásy
Přidáno před 11 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 12 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 13 hodinami
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila před 1 hodinou
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila před 1 hodinou
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila před 2 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
andrejkowa.nela uvařila před 3 hodinami
Bezlepková rychlá pizza
LenkaMH uvařila před 3 hodinami
Hrnková bábovka
jalamo uvařila před 4 hodinami
Buchtičky s krémem
Grecmanova uvařil před 5 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Kody74 uvařila před 5 hodinami
Vydatný kuřecí vývar
Kody74 uvařila před 5 hodinami
Čočka na kyselo
Foxina uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborové šišky: Oblíbené sladké jídlo vyžaduje předem uvařené brambory, mák s cukrem mu dají božskou chuť
Jak uvařit quinou? Královna superpotravin se v kuchyni neztratí. Jak s ní vařit a do jakých pokrmů ji použít
Bulharský čedar z Balkánu: Pikantní sýr kaškaval může být skvělou surovinou pro náš smažák. Zkusíte to?
Další recepty
Tématické fráze: guinou kapustové karbanátky kapustové karbanátky recept bulgur s guinou recept na kapustové karbanátky kapusta ka karbanátky třikrát jinak veganské kapustové karbanátky recepty s quínoou jak vařit guinou karbanátky s quinoou recept na jídlo s guinou karbanátky pečené v troubě s quinoou kapustové karbanátky na plech co je guinou karbanátky s červenou quinoou kapustové karbanátky ka co udelat z cerstve kapusty co na horkou kapustu kapustové ka
Suroviny: quinoa, vývar, kapusta, sýr provolone, vejce, mouka kukuřičná, mrkev, pórek, česnek, petrželka, sůl, pepř
Kapustové karbanátky s quinoou a provolone
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNA7
11 názorů