Čertova kapsa
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Játra solíme až po změknutí, maso ihned.
Zdroj- Doporučené recepty-Ivana Frintová
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 6. 2010 09:40
Zrovna tu hledám nějaký recept na kotlety, zase něco jiného než dělám. Tento recept mi připadá jednoduchý a díky fotkám se mi sbíhají sliny. Vypadá to tak, že mám na sobotu oběd vybraný.
25. 1. 2010 10:42
Saimi nejen vypadá, je to moc dobré jídlo
24. 1. 2010 17:30
vypadá to nádherně
7. 5. 2009 13:59
Jani, taky dělávám, ale s kuřecí játrou.
Hezké fotečky, posílám pátého bodíka.
Hezké fotečky, posílám pátého bodíka.
6. 5. 2009 22:52
Já už poslední dobou i ten hrášek polknu - a to jsem dřív měla dojem, že by mi obrátil žaludek . Třeba ta játra jen neumím připravit; vzpomínám, že máma je často dělala jako minutku (prý kvůli železu, které obsahují), a to jsem je jedla, ale jiné vnitřnosti jsem prostě nemohla. Babička mi (jako dítěti) z polévky vybírala kuřecí srdíčka coby největší lahůdku a já jsem je polykala s tak upřímným odporem, jaký je vůbec možný... V tomto ohledu se na mně moji francouzští předci příliš nepodepsali...
6. 5. 2009 22:15
Nenuť se nikdy do něčeho, co nemůžeš. Já si marně vzpomínám, co nemám ráda já, když jsem byla malá, nesnášela jsem kel nahusto a bramborový guláš, i to už není pravda. Nemusím moc rýži a tu jsem zase zbožňovala, tak vidíš, chutě se mění
6. 5. 2009 21:59
Jani, možná bych se měla poučit i já a zkusit játra... Ale já mám asi nějakou bariéru. Prostě to nepůjde.
6. 5. 2009 21:43
No, Eli, učím se od tebe ta "zelenina"
6. 5. 2009 21:27
Jani, ta fotka je úžasná - máš je čím dál lepší, všimla sis toho?
Jídlo sice neochutnám, nejím vnitřnosti a ani hotové lečo nemusím (jím jen to, které uvařím já... ), ale jistě je dobré... Jak říkám, krásná fotka
Jídlo sice neochutnám, nejím vnitřnosti a ani hotové lečo nemusím (jím jen to, které uvařím já... ), ale jistě je dobré... Jak říkám, krásná fotka
6. 5. 2009 15:48
už to vidím u nás na talíři. Brzo vyzkouším.
6. 5. 2009 15:44
Já na to ještě přidávám lžíci podušených hub, která smíchám s játry. Každopádně
6. 5. 2009 14:07
6. 5. 2009 13:52
Merylas, klidně, určitě bysme to nějak zvládli i s mým přítelem
6. 5. 2009 13:34
Občas jsem dělávala, ale s jinou náplní, takto připravené kotletky nikdy nezklamou Jani, nechceš mě vzít na stravu?
6. 5. 2009 12:56
No, sousedi říkali, že mne asi vystěhují, ale prý to spraví pozvání na oběd!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 6 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 7 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 11 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 20 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 22 sekundami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 8 minutami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 14 minutami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 1 hodinou
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Cibule pečená se žampiony
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Zapečené palačinky s tvarohem
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Vepřové karé na špeku a okurkách z pomalého hrnce
Alzbetina Prk. uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Těchto pět znamení nepouštějte ke grilu: Berani umí jen poučovat, Lvi se nesoustředí a snadno spálí všechno maso
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Další recepty
Tématické fráze: aspikové lahůdky recepty polevka z kuřecich srdíček certovo maso vepřové s játrou recepty mäso s lečom certova veprova kapsa čertova játra recepty pro kazdou kapsu čertův kotlík recept top recepty čertovo maso veprova certova kapsa čertova polévka vepřové maso s játrou maso na kořenové zelenině top recepty certova kotlata plnena certova kotleta fecept na gulas ze selete kuřecí kapsa s játrou čertovo maso recept kreci polevka s jatrou
Suroviny: kotleta, játra vepřová, lečo, olej, cibule, sůl, pepř
Čertova kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oYXK
17 názorů