Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čertova pomazánka

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 410 kJ /
576 kcal
Bílkoviny18,36 g
Tuky55,12 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 583 mg
Sodík 599 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy1,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybu pečlivě vykostíme, zbavíme kůže a maso spolu s vejci, cibulí a okapanou paprikou umeleme. Krok 2: Směs spojíme majonézou, přidáme na kostičky nakrájenou okurku, ochutíme hořčicí, citronovou šťávou a solí. Krok 3: Necháme proležet.

Zveřejněno 24. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čertova pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A7l

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čertova pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A7l

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
čertovská pomazánka, tvořítka na marcipán, rybí pomazánka z makrely, pomazánka z uzenáče, klasicka rybi pomazanka, pomazánka z uzené ryby, pomazanka z uzenych ryb, nakládání makrel, čertovská pomazánka recept, čertova směs, pomazánka s uzenáče, recept na certovskou pomazanku, pomazánka, pomazánka uzenáč, čertovské recepty, recepty na pomazanky z makrely, tvořítko na marcipán, čertovská pomazánka z masa na topinky, nakládání uzených ryb, uzenáč pomazánka

Suroviny:
uzenáč, majolka, vejce, okurky sterilované, paprika sterilovaná, cibule, hořčice, šťáva citronová, sůl

Přidat fotografie receptu