Čertova pomazánka

Suroviny

1 velký uzenáč nebo uzená makrela
50 g Majolky®
2 natvrdo vařená vejce
sladkokyselá okurka
sterilovaná paprika v oleji
kousek cibule
hořčice
citronová šťáva
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Rybu pečlivě vykostíme, zbavíme kůže a maso spolu s vejci, cibulí a okapanou paprikou umeleme.

  2. Směs spojíme majonézou, přidáme na kostičky nakrájenou okurku, ochutíme hořčicí, citronovou šťávou a solí.

  3. Necháme proležet.

Komentáře k receptu Čertova pomazánka

  • Gabina Gabina

    Podle názvu jsem si myslela, že je tam něco pálivého. Jinak klasická rybí pomazánka

    Odpovědět

  • Jaruna18 Jaruna18

    Moc dobrá pomazánka.Dík za recept a dávám bodík.Dovolila jsem si přidat fotečky.:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: čertovská pomazánka tvořítka na marcipán rybí pomazánka z makrely pomazánka z uzenáče klasicka rybi pomazanka pomazánka z uzené ryby pomazanka z uzenych ryb nakládání makrel čertovská pomazánka recept čertova směs pomazánka s uzenáče recept na certovskou pomazanku pomazánka pomazánka uzenáč čertovské recepty recepty na pomazanky z makrely tvořítko na marcipán čertovská pomazánka z masa na topinky nakládání uzených ryb uzenáč pomazánka