Čertova pomazánka

toprecepty.cz Kuchař:

Pomazánky 2 názory

43

Suroviny

1 velký uzenáč nebo uzená makrela
50 g Majolky®
2 natvrdo vařená vejce
sladkokyselá okurka
sterilovaná paprika v oleji
kousek cibule
hořčice
citronová šťáva
sůl
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Rybu pečlivě vykostíme, zbavíme kůže a maso spolu s vejci, cibulí a okapanou paprikou umeleme.

  2. Směs spojíme majonézou, přidáme na kostičky nakrájenou okurku, ochutíme hořčicí, citronovou šťávou a solí.

  3. Necháme proležet.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Čertova pomazánka

  • Gabina Gabina

    Podle názvu jsem si myslela, že je tam něco pálivého. Jinak klasická rybí pomazánka

    Odpovědět

  • Jaruna18 Jaruna18

    Moc dobrá pomazánka.Dík za recept a dávám bodík.Dovolila jsem si přidat fotečky.:yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo