Aztécká kapsa

zizala Kuchařka: zizala

6 porcí Vepřové maso 9 názorů

Žádná fotografie není k dispozici
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři
Buďte první a přidejte fotografii

Suroviny

6 kotlet
tlučený koriandr - semínka
feferonky nebo pálivé papriky
plátkový sýr
česnek
slanina
olej
sůl
pomerančová šťáva
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Kotlety ze strany prořízneme, naklepeme, vnitřky vysypeme koriandrem, vložíme 1/2 papriky nebo feferonky, plátek sýra, nudličku česneku a kousek slaniny.

  2. Sepneme, pokapeme olejem a necháme aspoň 3 hodiny odležet.

  3. Pak opečeme na roštu nebo na grilu, hotové teprve osolíme a pokapeme pomerančem. Podáváme s pečivem nebo různě upravenými bramborami a zeleninou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Aztécká kapsa

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: aztécká polévka recepty z vepřového masa bramboráková kapsa aztécká polévka recept kapsa z vepřového masa vepřové kapsy recepty vepřové maso vepřová kapsa ďábelská kapsa maso plnene houbami kapsy z vepřového masa vepřové maso plněné houbami bramborakova kapsa recept recepty - vepřové maso recepty vepřové kapsy plněná kapsa z kotlety hovězí kapsa recept aztécké kotlety polevka aztecka recept hovezi kapsa

Zapomněl/a jsem heslo