Vepřová kýta s fazolkami
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 6 665 kJ / 1 593 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,87 g |
Tuky | 89,92 g |
Vláknina | 35,36 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 267 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 148,35 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 7. 2016 18:22
Jana Remkova: olej napomůže snadnějšímu oloupání brambor. Vyzkoušeno. Jinak taky mám raději krkovičku nebo kotletku od krkovičky. Ale když si člověk s plátkem kýty pohraje, lehce ji naklepe, tak je to taky skvělé maso. Ostatně čuník má všechno maso skvělé, jen jedno se hodí na tamto a druhé na ono. A moc děkuji za názor, hřeje mě to u srdce
24. 7. 2016 18:14
Hmm, tak brambory běžně vařím ve slupce se solí, ale nenapadlo mne nikdy kápnout olej. Kýtu fakt nemusím. Je tuhá, ať dělám, co dělám - když opominu tedy tlakový hrnec, ale to už pak není ono. Každopádně s tou šlehačkou a fazolkami mne to zaujalo
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 19 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 19 hodinami
Banana split
Přidáno před 19 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Právě bylo uvařeno:
Polévka krémová z květákových listů
Edibara uvařila před 3 hodinami
Krémová žampionová polévka
Edibara uvařil před 3 hodinami
Kuře na rýži
uhor13 uvařila před 4 hodinami
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 6 hodinami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 6 hodinami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 9 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 9 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 11 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 11 hodinami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mini krtkovy dortíky: Drobná verze oblíbeného dezertu s jemným smetanovým krémem a banánem se rozplývá na jazyku
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Panenka, plec, krkovice či lalok: Jak se dělí vepřové maso?
Další recepty
Tématické fráze: vepřová kýta recepty vepřová kýta recept vepřová kýta kyta na fazolkach recepty z vepřové kýty vepřova kyta s fazolemi vepřová kyta se zelenymi fazolkami vepřové maso s fazolkami vepřové s fazolkami vepřová kýta na zelených fazolkách vepřová kyta na fazolkách kýta s fazolovými lusky veprove na fazolkach vepřové plátky s fazolkami veprova kyta a zelene fazolky veprove na zelenych fazolkach kýta se zelenými fazolkami kotlety s fazolkami vepřová kýta se zelenyma fazolkama kyta na zelenych fazolich
Suroviny: kýta vepřová, česnek, sůl, olej olivový, brambory rané, fazolky mražené, cibule, šlehačka, kmín celý, pepř, sůl, máslo
Vepřová kýta s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0Zr
2 názory