Vepřové maso s fazolkami, koriandrem, bazalkou a libečkem

Bibinka Kuchařka: Bibinka

Doba přípravy: 50 minut 4 porce Vepřové maso 7 názorů

Suroviny

1 balení vepřových kostí
250 g mražených fazolek
100 g anglické slaniny
1 cibule
1 lahůdková cibulka
2 stroužky česneku
1 hrnek pasírovaná loupaná rajčata
1 lžička koriandru
1 lžička bazalky
2 bobkové listy
1 lžička libečku
pepř
1 lžíce Solamylu
olej
sůl
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Od kostí si odřežeme kousky masa, které tam zbývá, osolíme a necháme stát, než si na malém množství oleje a nakrájenou anglickou slaninou na kostičky, opečeme nadrobno nakrájenou cibuli s česnekem na plátky.

  2. Přidáme maso, které rychle opečeme spolu s kořením koriandr, bazalka, pepř, bobkové listy a libeček, přidáme trochu vody a dusíme.

  3. Ještě přidáme pasírovaná rajčata, osolíme, vhodíme fazolky (pokud jsou dlouhé, tak je zkrátíme) a dusíme do změknutí fazolek a pak už jen zalijeme 100-200 ml vody s rozmíchaným solamylem, necháme povařit a můžeme servírovat.

Poznámka

Improvizace, za kterou jsem dostala pochvalu a myslím že oprávněnou. Recept je maximálně levný a velmi dobrý(kosti stály 20,-Kč!). Podávala jsem s bramborovými knedlíky.

Z kostí už ořezaných jsem udělala hrnec dobré a silné polévky s játrovýma knedlíčkama a nudlema. Parádně využité kosti!!!

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 50 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové maso s fazolkami, koriandrem, bazalkou a libečkem

Tématické fráze: maso s fazolkama vepřové s fazolkama recepty s koriandrem krutí maso s koriandrem recepty z vepřového masa hovězí s koriandrem vepřové maso na fazolkách vepřové maso recept na vepřové maso vepřové s bazalkou vepřové maso s koliandrem kam s koriandrem maso s koriandem veořové maso recepty vepřové,bazalka,koriandr kam s libečkem hovezi s fazolkama recept recepty veprove s fazolkama recept koriandr hovezi vepřové s fazolkou