

Vepřové s fazolkami
Suroviny
- 500 g plece
- 50 g slaniny
- 500 g čerstvých zelených fazolek
- 500 g brambor
- 150 ml červeného suchého vína
- zeleninový vývar
- 8 cherry rajčat
- 4 stroužky česneku
- sůl
- pepř
- olivový olej
- čerstvé oregano ( může být i sušené )
Postup přípravy receptu
V kastrole nebo v hlubší pánvi rozehřejeme olej, přidáme na kostičky pokrájenou slaninu a necháme chvíli smažit.
Vložíme na kostky nakrájené maso a plátky česneku.
Opečeme, osolíme, opepříme, zalijeme vínem a vývarem.
Přidáme oregano, přiklopíme a pomalu dusíme.Když už je maso téměř měkké, přidáme očištěné fazolky, nakrájené brambory, rajčátka a dodusíme doměkka.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Vepřové s fazolkami
-
honzam: děkuji za vyzkoušení, až budu mít estragon, vyzkouším podle Tebe
-
Výborný pokrm, právě ho dodělávám. Jen místo oregana jsem nasypal estragon. Mně chutná víc, než oregano.
-
krásně to vypadá
ale musela bych udělat jen sama pro sebe.. miláček fazolky nee.. v žádné úpravě.. nechápu
-
moc dobré.vyzkouším.
-
mňam!!