Vepřové s fazolkami

maris Kuchařka:

Vepřové maso 5 názorů

56

Suroviny

500 g plece
50 g slaniny
500 g čerstvých zelených fazolek
500 g brambor
150 ml červeného suchého vína
zeleninový vývar
8 cherry rajčat
4 stroužky česneku
sůl
pepř
olivový olej
čerstvé oregano ( může být i sušené )
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. V kastrole nebo v hlubší pánvi rozehřejeme olej, přidáme na kostičky pokrájenou slaninu a necháme chvíli smažit.

  2. Vložíme na kostky nakrájené maso a plátky česneku.
    Opečeme, osolíme, opepříme, zalijeme vínem a vývarem.
    Přidáme oregano, přiklopíme a pomalu dusíme.

  3. Když už je maso téměř měkké, přidáme očištěné fazolky, nakrájené brambory, rajčátka a dodusíme doměkka.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Vepřové s fazolkami

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: vepřové maso s fazolkami na slanině vepřové maso s fazolkami recepty na vepřové medailonky s fazolkami vepřová panenka s fazolkami vepřové na fazolkách recepty s fazolkami vepřové maso se zelenými fazolkami panenka s fazolkami recept vepřové ragů s fazolemi vepřová panenka se zelenými fazolkami maso s fazolkama panenka s fazolkami vepřové medailonky s fazolkami recepty vepřové maso s fazolkami s fazolkami zelené fazolky s veprovym masem veprove maso s fazolkama zelené fazolky na slanině vepřové maso na fazolkách vepřová plec na fazolkách

Zapomněl/a jsem heslo