Vepřové s fazolkami

maris Kuchařka: maris

Vepřové maso 5 názorů

Suroviny

500 g plece
50 g slaniny
500 g čerstvých zelených fazolek
500 g brambor
150 ml červeného suchého vína
zeleninový vývar
8 cherry rajčat
4 stroužky česneku
sůl
pepř
olivový olej
čerstvé oregano ( může být i sušené )
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. V kastrole nebo v hlubší pánvi rozehřejeme olej, přidáme na kostičky pokrájenou slaninu a necháme chvíli smažit.

  2. Vložíme na kostky nakrájené maso a plátky česneku.
    Opečeme, osolíme, opepříme, zalijeme vínem a vývarem.
    Přidáme oregano, přiklopíme a pomalu dusíme.

  3. Když už je maso téměř měkké, přidáme očištěné fazolky, nakrájené brambory, rajčátka a dodusíme doměkka.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 361 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové s fazolkami

  • maris maris(autor receptu)

    honzam: děkuji za vyzkoušení, až budu mít estragon, vyzkouším podle Tebe;-)

    Odpovědět

  • honzam honzam

    Výborný pokrm, právě ho dodělávám. Jen místo oregana jsem nasypal estragon. Mně chutná víc, než oregano.:-)

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    krásně to vypadá:-):yes: ale musela bych udělat jen sama pro sebe.. miláček fazolky nee.. v žádné úpravě.. nechápu:-//:-D

    Odpovědět

  • paol.a paol.a

    moc dobré.vyzkouším.

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    :-p mňam!!:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: vepřové maso s fazolkami na slanině vepřové maso s fazolkami recepty na vepřové medailonky s fazolkami vepřová panenka s fazolkami vepřové maso na fazolkách recepty s fazolkami vepřové maso se zelenými fazolkami vepřové na fazolkách vepřová panenka se zelenými fazolkami vepřová panenka s fazolkami top recepty panenka s fazolkami recept veprove maso s fazolkama vepřové ragů s fazolemi vepřové medailonky s fazolkami maso s fazolkami recepty vepřové maso s fazolkami maso s fazolkama panenka s fazolkami vepřová plec s fazolkami zelené fazolky s veprovym masem

Zapomněl/a jsem heslo