Pikantní hovězí závitky na zeleninovém leču
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 449 kJ / 1 780 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,48 g |
Tuky | 162,58 g |
Vláknina | 27,10 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 6,55 g |
Sůl | 16,31 g |
Sacharidy | 46,23 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
(tato vychytávka je podle TV prima - podle Zdenka Pohlreicha).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 8. 2016 06:56
hosta: Do pánve se smaženou cibulkou přidáš jen asi dvě lžíce vody(bez vývaru), zamícháš a hned necháš všechnu vodu vypařit. Všechna cibulka tak bude stejně hnědá. A pak můžeš na ní restovat i maso, protože voda už tam není.
17. 8. 2016 06:42
Ivace64: můžeš mi, prosím, napsat název pořadu s Pohlreichem, o kterém píšeš (popř.link na něj)? Mám ho ráda, ráda se kouknu a poučím. Díky
16. 8. 2016 22:52
hosta: mám to podle videa, tak, jak to Zdenda říkal.. proto jsem si toho všimla i já.. dělám jindy jinak, ale toto je od něj převzaté, když byl v jedné kuchyni. Psala jsem v závorce ( vývarem) neboť já měla tentoktáte Knorr.
16. 8. 2016 22:43
Ivace64: o výsledné chuti nepochybuji, jen myslím, že ve vývaru asi nejde restovat, restuje se na tuku - a že by ZP používal Knorr bujon? Pokud podlitou cibuli vydusíš ZNOVU na tuk (píšeš "vydusil se nám tuk"), tak možná, ale z receptu to moc nevyplývá
16. 8. 2016 22:12
hosta:
Takto jsem to dělala podle Zdenka Pohlreicha, zámerně jsem to zkusila doslova podle něj, natočila jsem si jeho pořad s hovězím masem, vše dělal s vývarem a tak jsem to začala takto dělat i já. No a osvědčilo se
Takto jsem to dělala podle Zdenka Pohlreicha, zámerně jsem to zkusila doslova podle něj, natočila jsem si jeho pořad s hovězím masem, vše dělal s vývarem a tak jsem to začala takto dělat i já. No a osvědčilo se
16. 8. 2016 22:08
Nějak asi špatně rozumím tomu, jak se orestují ptáčky na cibuli, podlité bujonem rozmíchaným ve vodě
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 6 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 22 minutami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 1 hodinou
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 1 hodinou
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 1 hodinou
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 2 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 4 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 5 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Piškotová roláda plněná krémem nebo šlehačkou: Jednodušší postup asi nenajdete
Další recepty
Tématické fráze: hovězí závitky podle šéfkuchařů hovězí na leču hovezi s lecem hovězí plátky na leču hovezi maso na lecu závitky s lečem hovězí na na leču hovězí závitky hovězí v leču hovězí maso v leču pikantní hovězí na zelenině zeleninové leco s hovězího masa hovězí maso s lečem lečo s hovězím masem hovězí lečo hovězí maso na zeleninové lecu hovězí přední se zeleninovým lečem hovězí s lečem hovězí plátky s lečem recepty.hovězí na leču
Suroviny: hovězí zadní, slanina váhalova, lečo, vejce, okurky sterilované, šunka zauzená, špek, pepř barevný mletý, paprika sušená uzená, sůl, hořčice dijonská, cibule, vývar
Pikantní hovězí závitky na zeleninovém leču
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zwn2
21 názorů