Roláda z hovězí plece

wooddy Kuchař: wooddy

Doba přípravy: 6h Hovězí maso 10 názorů

Suroviny

1,5 kg hovězí loupané plece
3 vajíčka
2 hlavičky česneku
anglická slanina
sůl
pepř
vývar
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Z masa si připrávíme plát "co nejtenší" a začneme vrstvit náplň:
    Pořádnou vrstvu se solí třeného česneku, plátky anglické a míchaná vajíčka.

  2. Zabalíme, zavážeme a necháme alespoň 8 hodin v lednici odležet.

  3. Po odležení zprudka osmahneme na sádle a dáme péct do trouby na 80-100°C na 5-7 hodin. Podléváme vývarem (domácím či bujonem z masoxu).

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Roláda z hovězí plece

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    wooddy to nevadí,hlavně,že je nějaká fotečka,přeci jen recept s fotkou je lepší než bez;-):yes:

    Odpovědět

  • wooddy wooddy(autor receptu)

    Ano jsou to vajíčka a foceno kolem pulnoci mobilem s bleskem no:-((

    Odpovědět

  • Colombo65 Colombo65

    Omlouvám se, já ty "véca" úplně přehlídnul. Sorry;-);-);-)

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Určitě jsou to vajíčka a Otto si myslím dělá legraci, ne?;-) Vypadá to na foto mobilem, takže i tak si myslím, že super. Já včera zkoušela z nouze mobilem a nedalo se to použít.;-)

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    Colombo, nebudou to ty smažená vajíčka? ;-)

    Odpovědět

  • Colombo65 Colombo65

    Dotaz - co je to bílé v té roládě? Není to lůj?:-)

    Odpovědět

  • Daniella O. Daniella O.

    Wooddy, ja to vidim jako krasny recept do pomaleho hrnce :yes:. Jeste bude vyborna stavicka :-p.

    Odpovědět

  • wooddy wooddy(autor receptu)

    Nejsem kuchař a většinu receptů dělám bud z doslechu ale spíš podle tak že něco někde ochtunám a pa to zkusím z halvy ukuchtit...masa jsem se naučil dělat takto a mám je tak rád..pokud mi někdo vysvětlí že to dělám a proč to dělám špatn rád se přiučím

    Odpovědět

  • wooddy wooddy(autor receptu)

    No já vškeré maso v troubě dělám raději pomalu ale za to mám jistotu že se pak rozpadá a je měké a štěvanatěší než taková vepřevá krkovička na grilu.joo určitě na 180 hodku .hodku a půl ale nezaručuju če to nebude tvrdé

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Jirko, fajná roládka, ale ta doba přípravy, co? Ale dala bych si:-p

    Odpovědět

Tématické fráze: hovězí roláda hovezi rolada v troubě hovězí plec recept hovězí plec roláda z plecka hovězí plec recepty recepty z hovezi plece co z hovězí plece hovězí plec na gril roláda na grilu hovezi rolada recept rolada s plecka příprava masa na roládu hovězí plec na grilu příprava hovězí rolády recepty z hovězí plece příprava hovězí plece hovězí smažená roláda recept hovězí roláda pečená v troubě hvezi rolada

Zapomněl/a jsem heslo