Kuřecí játra zapečená na bramboráku

Pokrmy z vnitřností Doba přípravy: 1 hodina 1 názor

Pokrmy z vnitřností Doba přípravy: 1 hodina 1 názor

Suroviny 4 porce

500 gr kuřecích jater
6 větších brambor
3 vejce
1 větší cibule
6 stroužků česneku
sůl
pepř
majoránka
kmín
koření Adžika na játra
citronová šťáva ( trošku )
strouhanka
sádlo nebo máslo na vymazání pekáče

Postup přípravy receptu

  1. Z brambor, vajec, česneku, cibule a koření si uděláme bramborákové těsto. Pokud je moc řídké, zahustíme strouhankou, mouku nedáváme.

  2. Vymažeme si důkladně pekáč máslem nebo sádlem. Na dno dáme bramborákové těsto, jemně posypeme kořením Adžika.Na těsto poklademe kuřecí játra, posypeme kořením Adžika a dáme přikryté péct do trouby.
    Po 40 minutách odkryjeme, játra pokapeme citronovou šťávou a dopečeme do růžova.

Poznámka od kuchařky

Dobrou chuť !

Komentáře k receptu Kuřecí játra zapečená na bramboráku

Tématické fráze: kuřecí játra recepty kuřecí játra v bramboráku kuřecí játra játra v bramboráku kuřecí játra s bramborákem kuřecí játra s bramborem kuřecí játra s bramboráčky zapečená játra drůbeží játra v bramboráku cena kuřecích jater zapečená kuřecí játra s bramborem kuře na bramboráku kuřecí játra na bramboráku kureci jatra recept recepty kuřecí játra bramboraky s kuřeci jatrou bramborák s kuřecí játrou játra na bramboráku játra s bramborákem kuřecí v bramboráku