Mátová omáčka k masu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 975 kJ / 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 1,56 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 47,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 9. 2016 14:53
casino: děkuji za připomínku casino
28. 9. 2016 23:55
"6 lžiček čerstvé máty"
No a nebylo by lepší uvádět tu už pokrájenou čerstvou mátu (a třeba i v PL), jak stojí v postupu? Nebo na snítky, či na hrsti?
No a nebylo by lepší uvádět tu už pokrájenou čerstvou mátu (a třeba i v PL), jak stojí v postupu? Nebo na snítky, či na hrsti?
28. 9. 2016 21:54
děkuji všem
28. 9. 2016 20:08
Líbí se mi to..
28. 9. 2016 13:04
Simona Skolakova: díky moc Simonko, vyzkoušej, je to chutná varianta k masu, zlatá jsi
28. 9. 2016 13:04
tejaja: děkuji Terezko
28. 9. 2016 05:58
Krásna omáčka, len ja by som tie jablká nešúpala, je to zbytočné, ale inak .
27. 9. 2016 22:34
Super receptíkmáty mám celý záhon,to stojí za vyzkoušení
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 11 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 12 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 15 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 16 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 19 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 8 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 8 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 9 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 10 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 11 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
MDŽ je Mezinárodní den žen: 16 receptů na retro občerstvení, které se podává dodnes
Med je výborné sladidlo a lze ho využít v mnohých moučnících i jiných pokrmech
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrně suroviny i jedno překvapení
Další recepty
Tématické fráze: mátova omacka mátová šťáva mátová šťáva recept teplé omáčky k masu mátová šťáva za studena mátová omáčka recept recept na mátovou štávu mátová omáčka použití mátová šťáva top recepty stavy omáčka k masu omáčky k masu omacka z maty použití máty na maso mátová omáčka ke grilovanému masu použití mátové omáčky recepty s matovou omáčkou tepla omacka k masu omacka z cerstve maty omačka z čerstvé máty omačka ke hovezimu
Suroviny: máta čerstvá, šťáva citronová, jablko, sůl mořská, pepř čtyř barev
Mátová omáčka k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqwJ
8 názorů