Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlá tomatová omáčka s čerstvými bylinkami

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 4. 2015 14:55

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 351 kJ / 562 kcal
Bílkoviny3,10 g
Tuky41,83 g
Vláknina2,66 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy41,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tato omáčka je opravdu rychlá, nicméně, pokud mám čas, tak dělám omáčku z čerstvých rajčat nebo použiji loupaná v plechovce. Kdo má rád, může omáčku udělat také z kečupu, nejlépe domácího. Dospělým bude jistě chutnat ostřejší omáčka s posekanou čerstvou nebo sušenou chilli papričkou;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

spagetka

24. 4. 2015 08:38

tyhle rychlovky jsou občas hodně užitečné:-p:yes:

radiator

23. 4. 2015 15:14

:-O díky-doplněno;-)

cathleen

23. 4. 2015 15:09

Mílo, ze surovin vypadl protlak ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tomatova omacka recept tomatová omáčka tomatova omáčka recept recept na tomatovou omáčku rychla omacka domácí tomatová omáčka tomatova omacka s cuketou recepty tomatová omáčka tomatová s zeleninou tomatová omáčka se sušenou slaninou recepty omáčka tomatová tomatova omacku tomatov omáčka tomatová omáčka recepty tomatoivá omáčka omáčka tomatová s bazalka tomatová omačka s bazalkou tomato omáčka recept recepty s čerstvými bylinky tomatová omáčka se zeleninou

Suroviny: protlak rajský, máslo, mouka hladká, voda, vývar zeleninový, koření oregáno, libeček, pažitka, bazalka čerstvá, česnek, skořice, cukr, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Rychlá tomatová omáčka s čerstvými bylinkami

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WlME