Jahodové řezy z čerstvých i zmražených jahod
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 455 kJ / 2 499 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,39 g |
Tuky | 84,68 g |
Vláknina | 16,40 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 469 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 367,61 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Určitě vyzkoušejte, je to fakt výborné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 5. 2022 08:49
takové těsto často používám a krémy s tvarohem jsou skvělé , recept se mi líbí
10. 6. 2021 11:30
pohoda.b@post.cz: Klidně i bábovku - je to klasika, olejové piškovtové těsto, hodí se na leccos.
10. 6. 2021 11:08
Buchetka z tohoto receptu je opravdu fantastická!!!šlehala jsem jí delší dobu v mixeru a po upečení jsem si sladkou nádivku udělala dle svého(meruňky +tvarot tučný+šlehačku) z tohoto těsta budu dělat i dorty. Manžel si to nemohl vynachválitdíky.
9. 6. 2021 11:30
pohoda.b@post.cz: rozmixovane jahody je hodne tekuté složky, míchat a nepřipáli se to...
9. 6. 2021 11:06
Také nechápu,jahody uvařit s práškem, nepřipálí se to???????
5. 3. 2015 11:39
Výborné a rychlé
16. 4. 2013 19:13
Řezy byly výborné Do těsta jsem místo vody přidala mléko. Pudink jsem klasicky uvařila z 350ml mléka a zamíchala do něho rozmixované čerstvé jahody. Přidávám foto
13. 2. 2013 21:06
Dobrý den, chtěla bych řezy vyzkoušet, ale není mi jasné, jestli se do pudinku nepřidává nějaké mléko. Opravdu se jen pudink rozmíchá s rozmačkanými jahodami a uvaří? Děkuji za odpověď.
13. 6. 2009 19:27
Vynikající - na ozdobu nahoru jsem použila šlehačku v prášku
5. 6. 2009 22:33
Taky mám ještě v mrazáku zbytky jahod, tak bych to mohla vyzkoušet
5. 6. 2009 21:17
Taky dělám, když potřebuji uvolnit místo v mrazáku nové úrodě Díky za fotky
5. 6. 2009 20:27
Přidala jsem 2 fotky. Polévám řezy po vychlazení (na chvilku v mrazáku) čokoládovou polevou. Dělám většinou v zimě, nebo na jaře při likvidování zásob v mrazáku.
5. 6. 2009 20:18
Ano, bod je na místě, já je dělám a přidám fotku.
5. 6. 2009 17:48
5. 6. 2009 17:25
ursulajdo, díky, tak už tomu rozumím! To víš, jsem člověk mdlého rozumu pod dohledem statného ošetřovatele
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 58 minutami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 1 hodinou
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 3 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 4 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 4 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 11 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 14 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 14 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 15 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recepty z jahod jahodové řezy jahody recepty moučníky z jahod pečeme z jahod řezy z jahod recepty jahody moucnik z jahod co z jahod jahodové řezy s tvarohem jahodový krém z čerstvých jahod recept z jahod jahodový krém se zmražených jahod jahody recept jahodový řez jahodové recepty jahodové moučníky řezy s jahody recepty s jahod krém z mražených jahod
Suroviny: vejce, cukr krupice, olej, voda, mouka polohrubá, prášek do pečiva, jahody, pudink vanilkový, máslo, cukr moučkový, jahody čerstvé, želé dortové
Jahodové řezy z čerstvých i zmražených jahod
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JZR9
18 názorů