Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gulášek v zelí

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 105 min Doba přípravy: 105 min

105 min (105 min příprava)

23. 6. 2009 13:03

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 332 kJ / 1 035 kcal
Bílkoviny169,87 g
Tuky11,61 g
Vláknina24,85 g
Cholesterol 384 mg
Sodík 1,01 g
Sůl2,48 g
Sacharidy57,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zase jeden můj výmysl, na kterém jsme si pochutnali, gulášek je fakt dobrej a je to zase něco trochu jiného!!

Měli jsme k tomu výborný chlebíček a rohlík z jedné soukromé pekárny- mají moc dobré pečivo. Jinak jde k tomu knedlík, těstoviny i brambory, ty k tomu udělám zítra.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

30. 6. 2017 15:29

mekkejla: Neděkuj Mekkejlo, já jsem moc ráda, že chutnal a to je pro mě to nejlepší ocenění:yes::-K

mekkejla

30. 6. 2017 14:07

Gulášek byl opravdu výborný. Vždy hledám alternativu, jak do jídla propašovat co nejvíce zeleniny, takže moc díky za super recept :yes:

Bibinka Bibinka

6. 11. 2013 10:50

Josef:no Pepo, to jste krásně vyřešil , hlavně, že to chutnalo:yes::yes: Za chvíli ani nebudeme vědět, jak to hovězí chutná za ty pachy:-((

Josef

6. 11. 2013 10:42

Recept nemá chybu. Vzhledm k tomu že hovězí je drahé tak jsem to udělal z kuřecího.Přidal jsem kousek masoxu a bylo to božské.:-p

Bibinka Bibinka

22. 7. 2013 11:43

Anna Kocikova:Aničko, to jsem moc ráda, že jste si s Lubíkem pochutnali a díky:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

21. 7. 2013 21:13

Bibinko,podobně dělávám roštěnky s hlávkovým zelím,ale nedávám rajčata a kečup.Místo toho dávám rajčatové pyré:-)Zbylo mi kus kližky,tak jsem včera navečer uvařila podle Tvého receptu a dnes jsme si na hezky uležené dobrotě pochutnali:-p:yes:+14:-K

jirka

21. 12. 2012 23:31

taková dobrota ale nemám rád zahuštění chlebem raději nastrouhanou bramborou nebo perníkem. Každý máme jinou chuť.:-Dwww.toprecepty.cz/recept/5333-gulasek-v-zelí/

magdalenka magdalenka

1. 7. 2009 08:47

Veľmi sa hanbím!!!Snáď ma trochu ospravedlní to, že som zo zahraničia...Ale slovo "oprančenie" už mám zafixované a budem ho používať, samozrejme, iba ak budem prančiť cibuľu!
Pekný deň želám a ďakujem!

Bibinka Bibinka

30. 6. 2009 22:59

Magdalenko fakt, ale nevím, jestli to není jihočeský název pro opečení, ale určitě to děvčata znají:-! Já se zas chechtám, že jsem tě tak jedním slovem odbourala k smíchu, mám o tebe obavy, aby si se do rána neusmála "ante fine",bacha;-):-D:-)):-D

magdalenka magdalenka

30. 6. 2009 22:36

Ja sa tu nechutne chechtám a slovo OPRANČIŤ fakt existuje?
Ja uschnem...

Bibinka Bibinka

30. 6. 2009 21:17

Magdalenko, jako to oprančení :-?to je jako rychle osmahnout,ale já toklidně přepíšu, nebo se uchechtáš:-D;-)

magdalenka magdalenka

30. 6. 2009 21:11

Bibka a čo to oprančenie cibule? :-p

Bibinka Bibinka

30. 6. 2009 17:12

Magdalenko,díky za pochvalu a kdyby jsi to dělala, tak můžeš místo kečupu použít 1 lžíci rajčatového protlaku a nebo vůbec nic, tak hrozný rozdíl v tom zas nebude. Jinak ti ten recept doporučuji;-)

magdalenka magdalenka

30. 6. 2009 16:20

Bibinka, máš v texte krásny preklep, veľmi sa mi páči, také nové slovo...:-D
Recept vyzerá nádherne! všetky suroviny (až na kečup) uznávam za super, posielam bod, dobre? Uvažujem, kedy si toto uvaríme, mám v mrazničke kúsok hovädziny na guláš. Pekný deň!

Bibinka Bibinka

29. 6. 2009 17:07

Opuncie, velmi děkuji a vážím si takového uznání:-)to vždycky potěší a hlavně to uvař, je to paráda a neprohloupíš. Pak dej vědět;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: červené zelí s perníkem oprančit zelí z patizonu guláš s hlávkou zelí guláš ze zelí hovězí guláš se zelím co s připáleným gulášem? mladé zelí recept zelí v gulaši zelý guláš zelí s patizonu zelí guláš těstoviny s gulášem recepty mladé zelí mladé zelí zelí čím zahustit zelí červené zelí s perníkem guláš z zeli hovězí guláš zelí

Suroviny: maso hovězí na guláš, cibule, česnek, zelí hlávkové, rajče, kečup sladký, strouhanka chlebová, paprika čerstvá červená, majoránka, kmín celý, pepř, sůl, olej

TopRecepty.cz

Gulášek v zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1joq