Kdoulový sýr ze slupek
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
30 kousků
Nutriční hodnoty
Energie | 11 181 kJ / 2 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,65 g |
Tuky | 35,25 g |
Vláknina | 46,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 73 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 547,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Kdoule je ovoce s léčivými účinky. Obsahuje 10% cukru, pektin, kyseliny, třísloviny, silice, vitamín C, draslík, fosfor, hořčík, vápník, měď, železo atd.
Při výrobě tohoto sýra se využívají slupky kdoulí, jinak odpad, který vzniká při výrobě kdoulového kompotu. Dobře vyzrálé kdoule mají žlutou barvu a jemnou vůni.
Po natrhání necháme kdoule ještě několik dní dozrát, aby získaly barvu a vůni.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 11. 2019 08:48
17. 11. 2019 23:41
24. 11. 2017 19:57
24. 11. 2017 19:54
24. 11. 2017 18:26
24. 11. 2017 17:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 14 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 16 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 17 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dvoubarevná bábovka
Grecmanova uvařila před 2 hodinami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Alaala uvařila před 5 hodinami
Zeleninová polévka s kapáním
Wikusche uvařila před 10 hodinami
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 10 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 15 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 16 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 16 hodinami
Polévka z libečku s kroupami
komajda065 uvařila před 17 hodinami
Mandarinkové řezy s kefírem
Fitulka uvařila před 18 hodinami
Bramborové knedlíky
Krize uvařila před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kdoule příjemně voní a chutná, potřebuje ale tepelnou úpravu. Připravujeme z ní želé a používáme ji do koláčů
Znáte mišpule? Sladké zimní ovoce je ideální na marmeládu, ta spolu se skořicí dodá nezaměnitelnou chuť křehkým tartaletkám
Jak upravit kdoule? Z jejich šťávy, která voní vanilkou a citrusem, jsme připravili sladký rosol a z dužiny vynikající sýr
Další recepty
Tématické fráze: kdoulový sýr kdoule sýr kdoulový sýr recept syr z kdoule kdoule recepty sušení kdoulového cukroví mrazene kdoule recept kdoulovy syr ldoulový sýry koláče s odpadu dužin
Suroviny: kdoule, cukr krystal, rozinky, ořechy vlašské, kyselina citronová, skořice mletá, olej
Kdoulový sýr ze slupek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WrOn
6 názorů