Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodové řezy z čerstvých i zmražených jahod

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 6. 2009 16:27

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 455 kJ / 2 499 kcal
Bílkoviny58,39 g
Tuky84,68 g
Vláknina16,40 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 469 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy367,61 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Určitě vyzkoušejte, je to fakt výborné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dajda Dajda

10. 6. 2021 11:30

pohoda.b@post.cz: Klidně i bábovku - je to klasika, olejové piškovtové těsto, hodí se na leccos. :yes:

pohoda.b@post.cz

10. 6. 2021 11:08

Buchetka z tohoto receptu je opravdu fantastická!!!:yes:šlehala jsem jí delší dobu v mixeru a po upečení jsem si sladkou nádivku udělala dle svého(meruňky +tvarot tučný+šlehačku) z tohoto těsta budu dělat i dorty. Manžel si to nemohl vynachválit:yes:díky.

Eja57 Eja57

9. 6. 2021 11:30

pohoda.b@post.cz: rozmixovane jahody je hodne tekuté složky, míchat a nepřipáli se to...

pohoda.b@post.cz

9. 6. 2021 11:06

Také nechápu,jahody uvařit s práškem, nepřipálí se to???????

Martina29 Martina29

5. 3. 2015 11:39

Výborné a rychlé :-p:yes:

Bahula Bahula

16. 4. 2013 19:13

Řezy byly výborné :yes: Do těsta jsem místo vody přidala mléko. Pudink jsem klasicky uvařila z 350ml mléka a zamíchala do něho rozmixované čerstvé jahody. Přidávám foto :-K

Coleta

13. 2. 2013 21:06

Dobrý den, chtěla bych řezy vyzkoušet, ale není mi jasné, jestli se do pudinku nepřidává nějaké mléko. Opravdu se jen pudink rozmíchá s rozmačkanými jahodami a uvaří? Děkuji za odpověď.;-)

Iljusa Iljusa

13. 6. 2009 19:27

Vynikající - na ozdobu nahoru jsem použila šlehačku v prášku :yes: :-p

HankaPu HankaPu

5. 6. 2009 22:33

Taky mám ještě v mrazáku zbytky jahod, tak bych to mohla vyzkoušet:-D

janaka janaka

5. 6. 2009 21:17

Taky dělám, když potřebuji uvolnit místo v mrazáku nové úrodě:-)) Díky za fotky:yes:

Patricie

5. 6. 2009 20:27

Přidala jsem 2 fotky. Polévám řezy po vychlazení (na chvilku v mrazáku) čokoládovou polevou. Dělám většinou v zimě, nebo na jaře při likvidování zásob v mrazáku.

Patricie

5. 6. 2009 20:18

Ano, bod je na místě, já je dělám a přidám fotku.:-))

spagetka spagetka

5. 6. 2009 17:48

:-p;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 6. 2009 17:25

ursulajdo, díky, tak už tomu rozumím!:-) To víš, jsem člověk mdlého rozumu pod dohledem statného ošetřovatele:-D:-)):yes:

janaka janaka

5. 6. 2009 17:09

Jahody umixujeme, smícháme s pudinkovým práškem a z toho v kastrůlku uvaříme puding. Omlouvám se, napíšu to nějak srozumitelněji;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Máma v kuchyni

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z jahod jahodové řezy jahody recepty moučníky z jahod pečeme z jahod řezy z jahod recepty jahody moucnik z jahod co z jahod jahodové řezy s tvarohem jahodový krém z čerstvých jahod recept z jahod jahodový krém se zmražených jahod jahody recept jahodový řez jahodové recepty jahodové moučníky řezy s jahody recepty s jahod krém z mražených jahod

Suroviny: vejce, cukr krupice, olej, voda, mouka polohrubá, prášek do pečiva, jahody, pudink vanilkový, máslo, cukr moučkový, jahody čerstvé, želé dortové

TopRecepty.cz

Jahodové řezy z čerstvých i zmražených jahod

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JZR9