Jahodové řezy z čerstvých i zmražených jahod
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 455 kJ / 2 499 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,39 g |
Tuky | 84,68 g |
Vláknina | 16,40 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 469 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 367,61 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Určitě vyzkoušejte, je to fakt výborné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 5. 2022 08:49
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
10. 6. 2021 11:30
pohoda.b@post.cz: Klidně i bábovku - je to klasika, olejové piškovtové těsto, hodí se na leccos.
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
10. 6. 2021 11:08
Buchetka z tohoto receptu je opravdu fantastická!!!
šlehala jsem jí delší dobu v mixeru a po upečení jsem si sladkou nádivku udělala dle svého(meruňky +tvarot tučný+šlehačku) z tohoto těsta budu dělat i dorty. Manžel si to nemohl vynachválit
díky.
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
9. 6. 2021 11:30
pohoda.b@post.cz: rozmixovane jahody je hodne tekuté složky, míchat a nepřipáli se to...
9. 6. 2021 11:06
Také nechápu,jahody uvařit s práškem, nepřipálí se to???????
5. 3. 2015 11:39
Výborné a rychlé ![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
16. 4. 2013 19:13
Řezy byly výborné
Do těsta jsem místo vody přidala mléko. Pudink jsem klasicky uvařila z 350ml mléka a zamíchala do něho rozmixované čerstvé jahody. Přidávám foto
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
13. 2. 2013 21:06
Dobrý den, chtěla bych řezy vyzkoušet, ale není mi jasné, jestli se do pudinku nepřidává nějaké mléko. Opravdu se jen pudink rozmíchá s rozmačkanými jahodami a uvaří? Děkuji za odpověď.
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
13. 6. 2009 19:27
Vynikající - na ozdobu nahoru jsem použila šlehačku v prášku
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
5. 6. 2009 22:33
Taky mám ještě v mrazáku zbytky jahod, tak bych to mohla vyzkoušet
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
5. 6. 2009 21:17
Taky dělám, když potřebuji uvolnit místo v mrazáku nové úrodě
Díky za fotky
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
5. 6. 2009 20:27
Přidala jsem 2 fotky. Polévám řezy po vychlazení (na chvilku v mrazáku) čokoládovou polevou. Dělám většinou v zimě, nebo na jaře při likvidování zásob v mrazáku.
5. 6. 2009 20:18
Ano, bod je na místě, já je dělám a přidám fotku.
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
5. 6. 2009 17:48
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
5. 6. 2009 17:25
ursulajdo, díky, tak už tomu rozumím!
To víš, jsem člověk mdlého rozumu pod dohledem statného ošetřovatele![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Losos se zeleninou v papilotě
Přidáno před 13 hodinami
Mirabelková marmeláda z varného mixéru
Přidáno před 13 hodinami
Bramborový koláč z pánve
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová libečková polévka
Přidáno před 16 hodinami
Lilek s fazolkami a rajčátky
Přidáno před 18 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Cukeťák II
kittygamer uvařila před 4 hodinami
Cuketové Míša řezy
zdenatumova@email.cz uvařila před 5 hodinami
Pasta s krevetami, česnekem a rajčaty
Mirkaduskova uvařila před 5 hodinami
Pečená rajčata ve vlastní šťávě
Mikik uvařila před 5 hodinami
Uzená kuřecí stehna na červené cibuli se žampiony
skopek uvařila před 6 hodinami
Sušenky z ovesných a pšeničných vloček
speedfilip uvařila před 7 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
mares-mikulas uvařil před 8 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Lunka uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
Czaryfuk uvařila před 9 hodinami
Lívance II.
kachlicka77 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: recepty z jahod jahodové řezy jahody recepty moučníky z jahod pečeme z jahod řezy z jahod recepty jahody moucnik z jahod co z jahod jahodové řezy s tvarohem jahodový krém z čerstvých jahod recept z jahod jahodový krém se zmražených jahod jahody recept jahodový řez jahodové recepty jahodové moučníky řezy s jahody recepty s jahod krém z mražených jahod
Suroviny: vejce, cukr krupice, olej, voda, mouka polohrubá, prášek do pečiva, jahody, pudink vanilkový, máslo, cukr moučkový, jahody čerstvé, želé dortové
Jahodové řezy z čerstvých i zmražených jahod
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JZR9
18 názorů