Hovězí jazyk na černo
Suroviny
Porce: cca 8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 1 616 kJ / 386 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,99 g |
Tuky | 0,51 g |
Vláknina | 8,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 43,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Za mě je to české jídlo, tudíž dobrota. Pochvalu sem měla se slovy - jako od babičky :-). Co víc si přát :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 3. 2018 11:06
Ivana Ch: Věřte, že to opravdu stojí za to . Je to prostě něco jiného a přesto české jídlo.
23. 3. 2018 12:26
Na černo znám a dělám ale jazyk jsem ještě nedělala, určitě až ho někde koupím tak ho udělám
7. 1. 2018 12:25
Miru17: Děkuji.
7. 1. 2018 11:45
zizala: Jazyk neuzený. V omáčce "na černo" by uzená chuť nevinikla. Ale ten uzený nám chutná v křenové omáčce. Taky s houskovým knedlíkem, nejlépe domácím
6. 1. 2018 21:05
zizala:
Vařívám klasickou povidlovou omáčku a podávám s tim či oním jazyčiskem
***
(omáčka "na černo" je trošku složitější...
Vařívám klasickou povidlovou omáčku a podávám s tim či oním jazyčiskem
***
(omáčka "na černo" je trošku složitější...
6. 1. 2018 19:26
Já se jen zeptám - jazyk uzený nebo čerstvý? Zní to lákavě, takové recepty my rádi
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 1 hodinou
Bleskové rohlíky
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 22 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Právě bylo uvařeno:
Zelný salát s mrkví a koprem
Petra Dvor. uvařila před 10 minutami
Bramborová papilota s kuřecím a vepřovým masem (Živáňská)
MartinH71 uvařil před 31 minutami
Špagety ala carbonara
AlesV uvařil před 48 minutami
Dušené hlávkové zelí na slanině
renatamalis@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Sasenka uvařil před 1 hodinou
Vepřové na kari
Petra Dvor. uvařila před 2 hodinami
Bábovka mramorová (olejová)
Eviks33 uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marcela0123 uvařila před 11 hodinami
Citrónová babeta
hellokittq.natq uvařila před 12 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
bohdana uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí jazyk hovězí jazyk recept hovězí jazyk recepty recepty hovezi jazyk recept hovězí jazyk recept na hovězí jazyk uzený hovězí jazyk na černo hovězí na černo uzený hovězí jazyk recepty omacka na černo uzený hovězí jazyk se švestkovou omáčkou recepty na hovězí jazyk recept na hovězí jazyk neuzený recepty-hovĕzí jazyk co varit z hoveziho jazyka. hověz jazyk varenyhovezi jazyk hovezi jazyk s omackou připrava hovězího jazyka hovězíjazykrecept
Suroviny: zelenina kořenová, cibule, ocet, sůl, pepř, koření nové koření, pepř celý, tymián, koření hřebíček, víno červené, povidla švestková, perník na strouhání, mouka hladká
Hovězí jazyk na černo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GJz7
6 názorů