Dušená krkovice s kedlubnovým zelím
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 063 kJ / 254 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,12 g |
Tuky | 0,72 g |
Vláknina | 21,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 166 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 36,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 1. 2023 16:38
Dnes jsem zelí vařila, dali jsme si ho s pečeným kuřetem.
8. 3. 2016 00:55
Vladimír 66: kedluben je docela dost. Zrovna zítra to budu vařit
7. 3. 2016 21:00
Díky za recept.20 let jsem kedlubnové zelí neměl,tenhle recept přišel včas!!Chutnalo nám všem,jen ho bylo,bohužel,málo.Kedlubny došly...
4. 10. 2015 23:12
hazel: děkuji
4. 10. 2015 20:59
Dnes jsem delala poprve kedlubnove zeli podle tohoto recepisu.
Je vyborne a i tem kteri nemeli zdani co je to kedlubna ,moc chutnalo. Urcite budu ted delat casteji
Je vyborne a i tem kteri nemeli zdani co je to kedlubna ,moc chutnalo. Urcite budu ted delat casteji
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 6 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 1 hodinou
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 1 hodinou
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 1 hodinou
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 1 hodinou
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 2 hodinami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 2 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 3 hodinami
Pizza z domácí pekárny
Janasmo uvařila před 4 hodinami
Churros s čokoládou (Čuros)
pookie18 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kuřecí játrový guláš se žampiony: Krásně šťavnatá a měkoučká obměna české klasiky překvapí lehce pikantní chutí
Upečte si dvoubarevné sušenky ze světlého a tmavého těsta. Jsou snadné a efektní
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Další recepty
Tématické fráze: dušená krkovička zavařování kedluben kedlubové zelí dušené kedlubny s vepřovým masem vepřová krkovice dušená zavařování kedlubnového zelí krkovicka dusena dušena vepřová krkovice zelí z kedluben vepřová krkovice se zelím dušený kedluben dušená kedluben co ke kedlubnovemu zeli krkovička s kedlubnovým zelím kedlubny recepty dušená krkovička recepty krkovice recepty se zelím zavařování kedlubny zavařování kedlubnů recept dusena krkovicka
Suroviny: krkovice vepřová, cibule, sůl, pepř, olej, kedlubna, slanina, cibule, cukr, ocet, mouka hladká, sůl
Dušená krkovice s kedlubnovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRjK
5 názorů