Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí pečené na kedlubnovém zelí

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 4. 2014 16:09

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie143 kJ / 34 kcal
Bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Odkaz na kedlubnové zelí sterilované http://www.toprecepty.cz/recept/36319-sterilovane-...

Pokud nemáme zelí sterilované, není problém nejdřív v pekáčku připravit kedlubnové zelí a pak přidat zbytek. Kedlubny nastrouháme, pokrájíme na kostičky cibuli. Tu orestujeme na oleji či sádle, přidáme kedlubny, kmín, sůl a podlijeme trochou vody. Necháme tak 10 minut podusit a dochutíme octem a cukrem, jako hlávkové zelí.

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

vladka1486

19. 3. 2016 10:17

Děkuji za recept, dělám doma podobné, je to tzv. kuře na zelí ;-) a je to vynikající. Tohle také určitě vyzkouším, bude to výborná změna . :-)

rozmarynaH rozmarynaH

24. 4. 2014 12:12

Andrejko, recept se mi líbí:-K. Myslím si, že nahradím kedlubnové zelí, zelím kyselím (ještě nějaké máme, zato kedlubnové nemáme). Jako poděkování za inspiraci posílám bodík +6 :yes::yes::yes:

1974andrea 1974andrea

23. 4. 2014 07:15

Fikina:Bohužel, asi koupit nelze. Ale pokud bys chtěla vyzkoušet, není problém nejdřív v pekáčku připravit kedlubnové zelí a pak přidat zbytek. Kedlubny nastrouhej, pokrájej na kostičky cibuli. Tu orestuj na oleji či sádle, přidej kedlubny, kmín, sůl a podlij trochou vody. Nech tak 10 minut podusit a dochuť octem a cukrem, jako hlávkové zelí. ;-) Doplním tento postup ještě do poznámky.

Irule Irule

23. 4. 2014 06:32

Krásné, dala bych si :-p:-K:yes:

Fikina

22. 4. 2014 19:41

Hned bych si dala říct,ale nemám to zelí.Dá se koupit?;-):yes:

Nikina Nikina

22. 4. 2014 16:42

Moc pěkné, co nejdříve vyzkouším :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 4. 2014 16:19

Andreo, "skelnice" kedlubnového zelí jsem v Albertu neviděla, ale jinak super kombinace :-D:-D:-D:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak připravit kedlubnové zelí kedlubnové zelí kedlubnove zeli s kurecim masem kure na kedlubovem zelí kuře a kedlubnové zelí kuře na kedlubnové zelí kure na kedlubnách pečené kuře na kedlubnách kuře pečené na hlávkovém zelí pečené kuře kure na kedlubny kedlubnové zelí recept kuřecí stehna s hlávkovým zelí kuře pečené na zelí kuře s kedlunou pecene kure na kyselym zeli kedlubnove zeli s kurecim kure pecene na kedlubnach pečené kuřecí stehna se zelím kuřecí maso na kedlubnovém zelí

Suroviny: kuřecí stehenní řízky, zelí, klobása, cibule, koření na kuře, kmín celý, sůl

TopRecepty.cz

Kuřecí pečené na kedlubnovém zelí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qXjk