Voňavé vepřové plátky po toskánsku
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 5 795 kJ / 1 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,08 g |
Tuky | 101,12 g |
Vláknina | 24,32 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,73 g |
Sůl | 4,01 g |
Sacharidy | 73,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: starší číslo magazínu Albert, recept je od Z. Polreicha
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 2 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 3 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 14 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 17 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rýžový nákyp
betkav uvařil před 12 minutami
Křehký mřížkový koláč
faluska uvařila před 32 minutami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Valis uvařila před 40 minutami
Slepice na paprice
Japin uvařila před 40 minutami
Tarhoňa se zelím a uzeným masem
Ana_Kreb uvařila před 42 minutami
Domácí chleba z trouby
alka.f uvařila před 56 minutami
Karbanátek se sýrem
Parkmanova uvařil před 57 minutami
Drobenkový koláč s jablky
Aneleh81 uvařila před 1 hodinou
Jemné domácí houskové knedlíky
Mishuu uvařila před 1 hodinou
Rybí filé s chřestem
topsysel uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Zákaz rozdělávání ohně čarodějnice v Praze nezastaví: Plameny se rozhoří na Ladronce, na špekáčky můžete jít do Žlutých lázní
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: vepřové po toskánsku vepřové po toskánsko vepřové plátky vepřové maso po toskánsku veprove kotlety po toskansku recept veprove po toskánsku upecene veprove platky recepty z veproveho veprove maso po toskánsko vepřová pečené po toskánsko žampiony po toskánsku kotleta po toskánsku veprovy platek po toskánsku maso po toskansku vepřové maso recepty po toskánsko vepřová pečeně po toskánsku co z veprovych platku vepřové plátky v mouce
Suroviny: plátek vepřový, mouka hladká, cibule, slanina, fenykl, česnek, víno červené suché, ocet vinný, rajče, rozmarýn, tymián čerstvý, skořice, cukr třtinový, sůl, pepř, olivy černé, petrželka, olej olivový
Voňavé vepřové plátky po toskánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nq4Y
0 názorů