Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Perníčky hned měkké 2

Sladká vůně skořice, medu a máslového těsta provoní domov ještě dávno před začátkem adventu. Tyhle perníčky jsou velmi snadné na přípravu a měkké hned po upečení. Stačí je dozdobit bílkovou polevou.

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 7. 2009 20:35

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie26 315 kJ / 6 289 kcal
Bílkoviny120,99 g
Tuky258,20 g
Vláknina24,30 g
Cholesterol 1,93 g
Sodík 794 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy858,26 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Opravdu jsou jedlé hned po upečení.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Johana

8. 12. 2010 19:48

Zdravím. Hlásím, že jsem perníky pekla dle vašeho receptu plus s pomocí jednoho podrobnějšího. Nejsem zběhlá, tak potřebuji údaje jako těsto nechat uležet, na kolik stupňů nastavit troubu atp. Vaše perníčky jsou MOC DOBRÉ. Na přípravu těsta jsem potřebovala víc trpělivosti než posledně, ale výsledek za to stojí(to bude tím medem a máslem). Přidala jsem do těsta víc mouky cca 150 g a plát těsta jsem vyválela na 4 mm. Myslím, že ty cm co uvádíte je překlep...... třeba ne.........:yes:

aja.g

14. 7. 2009 13:00

pipre: nemusíš mít strach, ty perníčky jsou opravdu měkké hned po upečení:yes:

suzanna

14. 7. 2009 09:48

Pipre, nemohla bys sem dat recept na ty tvoje "tvrde"? Jsem asi divna, ale pernicky mi chutnaji jen do te doby nez zmeknou, nebo az potom co okoraji :-D

pipre pipre

13. 7. 2009 22:21

Jani dík :-)..našla jsem tam recepty, které jsou také hned měkké..ty moje změkly později:-( až pokud jsem je nechala celou dobu na talíři a ne v chladnu :-)ale ty od Alenky zaslouží bodík i za to, jak vypadají hezky :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 7. 2009 21:46

pipre pipre

13. 7. 2009 21:24

Dlouho jsem hledala recept, kde by perníčky byly jedlé hned po upečení:-). Doufám, že tím myslíš, že nejsou tvrdé, jako ty, co peču já :-)Ty mívám měkké až po uležení. To bude mít radost i moje dcera, které je má také ráda :-)Bodík:yes: a ukládám

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pernicky jak dlouho se pečou perníčky na kolik stupnu se pecou pernicky na kolik se pečou perníčky jak dlouho pečeme perníčky perníčky bez uležení perníčky hned měkké na kolik stupňů péct perníčky tvrdé perníčky na kolik stupnů pečeme perníčky perníčky recepty na kolik péct perníčky na kolik pečeme perníčky recepty na pernicky na kolik stupňu se pečou perníky na kolik se pecou perniky těsto na perníčky hned měkké na kolik stupňů se pečou perníčky? perníčky tvrdé perníčky na kolik stupňů

Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, máslo, prášek do perníku, skořice, vejce, med tekutý, vejce, zdobení

TopRecepty.cz

Perníčky hned měkké 2

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JZOo