Šumavská živáň
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 22 894 kJ / 5 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 335,38 g |
Tuky | 383,61 g |
Vláknina | 81,20 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 4,06 g |
Sůl | 9,50 g |
Sacharidy | 158,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Toto je recept pana Jiřího Císlera z knihy "Přijďte k nám na večeři".
V receptu je uváděno - 5 palic česneku -, ale každý si může dát přiměřeně, podle své chuti.
Já jsem tu odvahu neměla, abych maso prokládala větvičkami jehličí, tak jsem aspoň natáhla ruku a s balkonu utrhla pravou šumavskou větvičku borovice i s šiškami.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 2. 2024 09:03
1. 12. 2023 11:12
30. 6. 2010 11:17
30. 6. 2010 04:41
29. 6. 2010 20:43
29. 6. 2010 20:43
29. 6. 2010 20:35
27. 6. 2010 23:58
25. 6. 2010 17:19
21. 8. 2009 10:25
18. 8. 2009 20:51
18. 8. 2009 20:43
18. 8. 2009 18:27
18. 8. 2009 17:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 3 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 6 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 8 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 44 minutami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 1 hodinou
Vepřový guláš
zutro uvařila před 1 hodinou
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 2 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 2 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 3 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 3 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrné suroviny i jedno překvapení
Šunkofleky zvládne i kuchař začátečník. Máme pro vás 6 tipů na jejich vylepšení
Teď vaří děda: Vepřový řízek v česnekovo-sýrovém těstíčku je šťavnatý a krásně voní česnekem
Další recepty
Tématické fráze: živáň zivan recept vepřový bok recept recept na živán živáň na grilu vepřovy bok pečený vepřový bok vepřový živáň vepřový bok recepty recept živán uzený bok recept maso na živáň vepřová živán zivan na ohni šumavská vepřová plec živán recepty co je to živáň uzeny veprovy bok recepty živán recepty vepřový bok
Suroviny: plec vepřová, bok uzený, klobása, cibule, mrkev, celer, petržel, ředkvičky, olej, česnek, nať petrželová, nať celerová, slanina, sůl, pepř, majoránka, šalvěj, meduňka
Šumavská živáň
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KZ2n
14 názorů