Brambory a kuře v pivu
Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 4 902 kJ / 1 172 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 1,50 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 243,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept vymyslela dcera a dělá ho dost často.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 2. 2011 19:19
Aničko,to mám radost a děkuji za foto.
6. 2. 2011 17:00
+18Včera bylo k obědu a pochutnali jsme si,kuře jsem neporcovala a přidala jsem jednu cibuli a malou mrkevVaření v jednom hrnci mám moc ráda
18. 9. 2009 20:12
Mirca75,dík za fotečky a jsem ráda že Vám chutnalo i když pálilo.Já mám pálivé ráda,tak to vyzkouším.Ale staročeské koření jsem u nás v obchodě dlouho neviděla.Já ho používám do houbového guláše,ale teď ho nemám.
18. 9. 2009 13:55
Jarmilotak jsem minule opravdu udělala a moc jsme si pochutnali.Pivo jsem použila půl na půl tmavé a světlé,maso jsem vyostila a nakrájela na plátky a koření jsem dala Staročeské.Ovšem chci všechny upozornit,že toto koření je větším množství podobné chili a jelikož jsem to netušila tak jsme měli "Pekelné" brambory v pivu.Pálilo to jako ďas,ale sníst se to dalo.Takže u mě zůstává recept v oblíbených,jen příště použiji jiné koření.Posílám fotečky a boďku
15. 9. 2009 16:05
Už jsem udělala, ale musím dodat s pivem opatrně, jak píše sodovka,aby to nebylo hořké Jinak fantazii se meze nekladou, je to opravdu moc dobré, sice nedávám koření na ryby, ale zase přidávám to, co u nás jede a je pravda, že to jde udělat z jakéhokoliv masa, jak píše autorka a já to peču v pekáči pod poklicí cca 1,5-2 hod., takže Jarmilka má bodík a pochvalu
15. 9. 2009 15:52
Jarmiloco mě to dalo práce práce tuhle tvou mňamku znovu najít.Minule jsem si ho,já trumbera neuložila a teď hledám jako krtek.Hurá našla jsem a oznamuji že budu dělat na zítra k večeři-.Nepamatovala jsem si jestli není zapotřebí něco naložit,či tak...Koupila jsem krůtí stehna(to manžel akceptuje),takže je vykostím a zítra písnu,jak jsme si pochutnali
8. 9. 2009 10:24
6. 9. 2009 13:52
Opravdu výborný receptjen sem ještě přidala cibuli a lžičku medu.Mohu jen doporučit
27. 8. 2009 19:31
Pivo musí být nízkostupňové. V opačném případě je šťáva hořká. Mám velie dobré zkušenosti s černým pivem KOZEL 10.
27. 8. 2009 10:38
Dobrý nápad!
27. 8. 2009 10:07
Bibinko,díky,já nevěděla kam to mám dát.Jestli pod bramborové nebo masové.
27. 8. 2009 10:01
Jaruško, ještě můžeš dát jeden recept na"Kuře v pivu", když se to polévá všechno, jak brambory, tak kuře, ale bodík letí za tebou
27. 8. 2009 09:50
Mirca75,tak to je výhoda,že to může být s jakýmkoliv masem.To pivo se vypeče a není to zas tak moc znát.Vnoučata to milují.
27. 8. 2009 08:14
Jarmiloto vypadá jako bezva recept pro ty co mají rádi pivní příchuť.A když se to ještě propojí s chutí dobrého masa a koření,tak to musí být moc .A protože můj manžel je zrovna tenhle případ,tak receptík ukládám a uvařím mu ho.Jen asi s jiným masem-on na pipinky moc není
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 5 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 7 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 8 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 19 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 22 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno 3. 5. 2024 14:57
Právě bylo uvařeno:
"Pštrosí" vejce
Standby uvařila před 37 minutami
Kynutý borůvkový koláč od Tejajky - CRISP
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Tilapie
marcel123456789 uvařila před 1 hodinou
Vepřové na česneku s dušenou mrkvičkou
Kamilana uvařila před 2 hodinami
Vepřová plec na hořčici
Styliane uvařil před 2 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
IvanaMiskova uvařila před 2 hodinami
Pikantní majonézová křidélka
radekhk uvařila před 3 hodinami
Pórková polévka
Adela_Senti uvařila před 3 hodinami
Vepřová játra na slanině
Martas6 uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jak naložit bůček jak naložit kuře jak naložit králíka jak naložit krkovici jak nalozit rybu kralik na pivu jak nalozit brambory naložit králíka krkovice na pivu chili brambory jak naložit štiku brambory s pivem kure s bramborami na pivu brambory na černém pivu nizkostupnove pivo recepty na buřty na pivě a medu zapecene brambory na pivu jak naložit ryby recepty na pivu recepty z pivem
Suroviny: kuře, brambory, pivo světlé, koření, sůl
Brambory a kuře v pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYER
14 názorů