Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Babiččin perník

Víkendy u babičky vždy slibují vynikající moučník ke snídani nebo sladkou tečku po obědě. Babiččin litý perník je neuvěřitelně vláčný, díky rybízové marmeládě, a voňavý po vlašských oříšcích. Vyzkoušejte ho.

Hodnocení receptu je 4,9 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

6. 9. 2009 14:31

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie21 140 kJ / 5 053 kcal
Bílkoviny87,68 g
Tuky229,56 g
Vláknina20,50 g
Cholesterol 289 mg
Sodík 3,61 g
Sůl0,71 g
Sacharidy648,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

helenka

8. 12. 2012 00:43

Také ráda vyzkouším,pa napíši jaký byl.Hned zítra ho upeču.Ale, určitě bude dobrý.

NNelinka

29. 10. 2012 00:00

vynikajici pernik :-K:-K:-K:-K:-K:-K nejlepsi co jsme s manzelem jedli:yes::yes::yes:urcite bodik:-K

tejaja tejaja

11. 8. 2012 07:31

Anneetta: Som rada, že chutí :-8 Ďakujem;-)

Anneetta Anneetta

10. 8. 2012 17:53

Dnes jsem pekla podle Vašeho receptu a perník je vysoký, nadýchaný a chuťově výborný. Přidávám k oblíbeným receptům a uděluji bodík. Děkuji.:yes:

marketka2

1. 7. 2012 11:07

Tento perník je výborný, manžel ho spapal hned, je krásně nadýchaný, já si dělám kakaovou polevu sama a má to ještě lepší chuť :-):-):-):yes:

tejaja tejaja

23. 5. 2012 05:46

Ďakujem :-8

Jarmila Vítová

22. 5. 2012 17:46

Můžu doporučit -výborný :-))

ventrubovi

8. 5. 2012 10:55

super recept nejlepsi pernik co sem nasel:-p:yes:;-):-p:-p:-p

spagetka spagetka

17. 11. 2011 17:02

:-O uteklo, ukládám, perníků není nikdy dost :-D:-D;-):yes:

zuzkade zuzkade

11. 7. 2011 11:22

výborný i bez ořechů díky:-p:yes:

Zuzka

5. 11. 2010 21:00

vyborny, i bez orechu, diky :-):yes:

Mata

27. 8. 2010 12:25

jee,hnedka to pujdu vyzkoušet,já si s tím lámala hlavu,jste zlatá,děkuji vám a pak napíšu výsledek:-K:yes:

tejaja tejaja

18. 8. 2010 07:25

Máta, sódu bicarbónu a prášok do perníka dávajte vždy najprv do múky a spolu s múkou vsypte do misy, aby sa uvedené suroviny nedostali priamo do kontaktu s tekutinou ( mlieko, vajce ).
Koláč vložte do vyhriatej rúry ( nie horúcej ) a pečte pri strednej teplote ( cca 160-170 °C ). Rúru neotvárajte počas prvých 15 minút pečenia.
Vyskúšajte ešte raz, uvidíte, že sa podarí. Niekedy je to aj múkou, zmeňte múku ( iný výrobca ). ;-)

Máta

10. 8. 2010 16:36

NEVÍM KDE DĚLÁm chybu,můžu se zeptat čím to ,že to buchtu máte tak nádherně vysokou vykynutou? mam to vzdy strasne nizke,prosim poradte,jak to delate!! :-8

michsamant michsamant

10. 7. 2010 11:19

:yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: perník babičin perník perník recept perník na plech s citronovou polevou vysoky pernik babiččin perník nadýchaný recept na pernik vynikajici pernik výborný domácí perník na plech pernik na plech litý perník s marmeládou babiččin perník na plech recepty na pernik perník na plech s marmeládou top recepty pernik báječný perník domácí perník perník vysoky babiččin nadýchaný perník jablkovy pernik

Suroviny: mouka hladká, cukr krystal, soda jedlá, kakao, olej, mléko, vejce, prášek do perníku, marmeláda rybízová, ořechy sekané, tuk, mouka

TopRecepty.cz

Babiččin perník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oQqL