Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podzimní jablečno-skořicový koláč

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 10. 2009 11:36

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie20 505 kJ / 4 901 kcal
Bílkoviny143,84 g
Tuky178,98 g
Vláknina29,75 g
Cholesterol 1,25 g
Sodík 2,13 g
Sůl3,95 g
Sacharidy663,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

11. 10. 2009 11:48

Pěkný recept i fotky, dívala jsem se na tvůj blog a zařadila do oblíbených. Jinak dnes ses zargeistrovala, to je dobře, určitě se ti tu bude líbit ;-):-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jablečno tvarohový koláč skořicový koláč s jablky jablečny kolac jablečno tvarohová buchta jablečný koláč do remosky jablecny kolac v remosce jablečná kolac skořicový koláč jablko skoricovy kolac jablečný koláč z remosky jablecno orechovy kolac jablečnotvarohový koláč jablečná koláč s tvarohem jablečná buchta v remosce remoska recepty jablečný koláč remoska podzimní koláč s jablky jablečno-tvarohový koláč jablkoskoricovy kolac jablečnoskořicový koláč

Suroviny: strouhanka, mouka celozrnná, cukr třtinový, máslo, vejce, prášek do pečiva, tvaroh polotučný, jogurt bílý, vejce, cukr, jablko, cukr skořice

TopRecepty.cz

Podzimní jablečno-skořicový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZVlR