Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kynutý perníkový závin se sušeným ovocem

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 11. 2009 11:37

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 157 kJ / 2 667 kcal
Bílkoviny73,63 g
Tuky48,37 g
Vláknina23,68 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 172 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy472,34 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud je třeba těsto při válení podsypat, tak opatrně, ať do něj nepřidáte hodně mouky.

Těsto hodně vykyne, pokud máte menší pečku, doporučuji použít menší dávku surovin nebo srolovaný, vykynutý závin upéct v troubě (před pečením potřít vejcem a pak až sypat lupínkama).

Závin je měkounký, kyprý a nádherně voňavý.

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

4. 11. 2009 11:49

Cathleen - paráda, my jen do něj vždycky naopak dávali sušené švestky, hrušky a jablka, takže spíš dá se říct ty tužší:-), ale na chuti to nic nemění a se sušeným jakýmkoli ovocem je to prostě :-p:-p:yes::yes:¨Ale navnadilas mě :-*:-*

mirca75 mirca75

4. 11. 2009 11:43

Cathleen:-)dovolím si dát první boďku a poslat pochvalu za krásné fotečky-my bez snídaně:-( si jistě všichni přejeme,jeden až dva kousky poslat expres:-p:-D.Fakt paráda:yes:-jsi ŠIKULKA;-).

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kynutý povidlový závin kynutý závin s povidly perníkový štrůdl kynutý závin s perníkem kynutý závin kynutý závin z domácí pekárny štrůdl ze žitné mouky recepty pečeme se sušeným ovocem povidlový závin kynutý jak srolovat závin perníkový chléb štrůdl z kynutého těsta škvarkový závin strudl z zitne mouky kynutý závin povidlový recepty se sušeným ovocem perníkový chleba domácí kynutý závin z pekárny kynutý perník v domácí pekárně recept pernikova strudl

Suroviny: voda, cukr, vejce, droždí, tuk hera, mouka žitná chlebová, mouka polohrubá, mouka hladká, kakao granko, sůl, kůra citronová, šťáva citronová, koření do perníku, skořice, povidla švestková, kůra citronová, ořechy strouhané, rozinky, meruňky sušené, lupínky mandlové

TopRecepty.cz

Kynutý perníkový závin se sušeným ovocem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yo9w