Gurmánský talíř
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 287 kJ / 69 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Druhá, neméně chutná varianta, je vařená. Hlavu s uzenými žebírky uvaříme a podáváme s křenem, hořčicí a chlebem.
P.S. Kdo neochutnal, neuvěří.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 11. 2009 13:49
Jendo, tys neskutečný provokatér! Ještěže můj muž tu neumí vejít, to by s ním nebylo k vydržení, kdyby tu viděl takové dobroty a pro něho toto zvlášť Úplně stačí, že je vidím já Samozřejmě dávám bodík a utíkám raději rychle pryč+7
24. 11. 2009 12:47
Taky, kdybych to byla věděla, tak bych tady nechodila
24. 11. 2009 11:49
Kdybych bývala věděla, co se mi objeví za dobrotu, tak bych to snad ani neotvíralato není ani možné vydržet-slintám.....aspoň oušíčko, nebo čumáček mňam, mňam..no prostě bodík letí
24. 11. 2009 10:19
Tohle znám z dětství i tu 2.variantu a je určitě na vánoce a Silvestra
24. 11. 2009 09:19
a já mám ráda ouško
24. 11. 2009 09:12
jj, to je moje dětství...o rypáček jsme se vždycky servali, když se dělala tlačenka Krásné fotky
23. 11. 2009 23:54
Pane vachmajstr voni jsou, ale fajnšmekr - rypáček se jim zachtělo.Poklona moc pěkné!!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 54 minutami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 14 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 17 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 18 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 28 minutami
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 11 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 11 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 12 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 13 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pomalu dušená kližka s česnekem, libečkem a majoránkou: Výraznou chuť masa zajistí správný postup přidávání ingrediencí
Náš život s celiakií aneb O hledání těch nejlepších palačinek pro Áňu. Tyhle pohankové to vyhrály na celé čáře
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: gurmánské recepty vepřová líčka vařená uzená žebra vařená vepřová hlava vepřová hlava vařená žebra uzená vepřová hlava vepřová hlava recepty vepřová hlava vařená vepřové líčka uzená hlava gurmánský recept uzená žebra vařená vaření vepřové hlavy vepřove líčko veprova licka recepty veprova hlava recept uzená hlava recept vařena hlava vepřová žebra vařená
Suroviny: hlava vepřová, žebra uzená, cibule, česnek, sůl, pepř, kmín celý, křen, sádlo, hořčice, chléb
Gurmánský talíř
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8XW
7 názorů