Zavařený uzený jazyk

vlada2 Kuchař: vlada2

Soutěžní recept. Přidejte fotku a vyhrajte.

Pokrmy z vnitřností 3 názory

Žádná fotografie není k dispozici
Recept si neoblíbil žádný kuchař
Buďte první a přidejte fotografii

Suroviny

5 kilový balík uzených jazyků z Makra
5 kg vepřových kůží
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Kůže nakrájíme asi na 5x5 cm, dáme na dno sklenic zhruba do výšky 5 cm, přidáme na asi 5 cm špalíčky nakrájené jazyky, přidáme trochu vody, aby byly kůže do půlky ponořené.

  2. Zavřeme a sterilujeme v troubě asi hodinu na 120°C. Okořeněné a osolené je to už v tom balíku tak akorát.

Poznámka

Fantastická rychlovka s chlebem po přihřátí pro vybíravou návštěvu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Zavařený uzený jazyk

  • vlada2 vlada2(autor receptu)

    Jedná se o jazyky vepřové a jsou už asi mírně udělané, typnul bych, že jsou upravovány v těch parních udírnách. Takže ta hodina úplně stačí. A oloupané jsou taky.

    Odpovědět

  • džango džango(neregistrovaný)

    zavařovat maso hodinu - není to málo?

    Odpovědět

  • maris maris

    vlada2 - každý nemá možnost nákupu v Makru, jazyky jsou hovězí nebo vepřové , syrové nebo uvařené, už sloupnuté ? Prosím Tě, upřesni to. Díky :-)

    Odpovědět

Tématické fráze: uzený jazyk uzený vepřový jazyk uzený vepřový jazyk recepty vepřový uzený jazyk recept jak uvarit uzeny veprovy jazyk jak udit hovězí jazyk uzený hovězí jazyk uzený jazyk recept recepty uzený jazyk uzení jazyku uzený vepřový jazyk recept pokrmy z uzeneho masa vepřový uzený jazyk vařený vepřový jazyk uzený vepřový jazyk-recepty zavařování uzeného masa uzeny lalok recept jak udit vepřový jazyk hovězí jazyk recept uzený hovězí jazyk recept

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít