Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzená žebra - prostě jen uvařená

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

22. 7. 2010 22:41

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie9 205 kJ / 2 200 kcal
Bílkoviny100,00 g
Tuky200,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 400 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Máme tu krásně grilovaná či pečená žebírka, ale tuhle nejobyčejnější a nejrychlejší úpravu jsem zde kupodivu nenašla. Někdo vývar používá dál například na polévky (hrachová, s rýžovou zavářkou atd.)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

isindy

2. 7. 2013 07:10

savlinka: vyapdají nádherně, tady se málokdy seženou kousky, kde je aspon trochu masa :-S

Vaclav Fronek

29. 6. 2013 09:30

I u nás jsou taky uzená žebra.Ale uvařené,obrané ,smíchané s vařenými těstovinami,ve vymazané sádlem zap.misce a zalité rozkvedlaným vajíčkem. Ale ne tak krásné. U nás v samošce jsou takový žebráčci. +bodík 11

savlinka

28. 6. 2013 19:19

magdalenka:JJ prodávám a většina jsou takové masové:-)):-))vozím je i BIBINCE:yes:

magdalenka

28. 6. 2013 19:08

savlinka: To predávaš? A všetky sú také krásne? Asi vyrazím k vám...:-D (koľko stojí kilo?)

savlinka

28. 6. 2013 19:06

isindy:dnes opět uzené kosti..:-)):-))mňáááám:yes:

isindy

16. 4. 2013 17:43

savlinka: dík ;-) vypadají super:yes:

savlinka

13. 4. 2013 16:57

IVUŠ přidávám foto dnešní uzených žeber od nás:-)):-)):yes:Dnes byli k veče také:yes::yes:

isindy

2. 6. 2011 16:12

Karel: děkuji, nemáš za co, jsem ráda, že jsem se trefila do chutě :-)

Karel

31. 5. 2011 17:52

Diky za recept, presne to jsem potreboval (nevedel jsem jak dlouho je varit v papinaku :-) )

isindy

23. 7. 2010 17:32

Tak mi to nedalo a stavila jsem se v té masně :-8, plochá žebra 45, V žebra 18, ocásky 59 :-O...tak to jde, ne;-)

Anna Kocikova

23. 7. 2010 17:10

Isahu a že Janek opravdu nepráší,tak pojď kouknout na pokec,přidávám foto anglické za 80,-kč a nádherného hovězího zad.za 130,.kč co dnes manžel i Inpostu nakoupil:-!

Svetlana

23. 7. 2010 16:40

:-))NADJA díky za tip...ale mám obavy, že se budu muset poohlídnout na opačném konci republiky...z Otrokovic do Jesenice u Prahy by se mi žebírka asi trošku prodražily ;-)..(vím, že netušíš odkud jsem, ale mně to pobavilo :yes:)

Simona Skolakova

23. 7. 2010 13:35

A kde...prosím...kde to mají krom jižní Moravy:-D:-D:-D:-D
Já dala za ty uzený vepř.ocásky 95,-za kg.Tak nevím zda je to cena úměrná.Ještě jsem je nikdy nekupovala. ;-):-K:-K

isindy

23. 7. 2010 13:29

a pak že si my Pražáci žijeme :-8:-D:-D uzenou krkovičku za 75 tu teda fakt asi neseženu :-(, ale zato žebírka se dají sehnat mezi 26 (V) až 45 (plochá)...pak to zase takový luxus není :-8;-)

janek53

23. 7. 2010 13:16

isahu je to asi jen záležitost jižní moravy. Šak se podívej www.inpost.cz

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: uzená žebra jak dlouho vařit uzená žebra uzene zebra uzená žebra recept impost masna impost jak dlouho varit uzene kosti jak uvarit uzene zebra uzena zebirka varena uzená žebra v papiňáku vaření uzených žeber impost otrokovice uzená žebra cena recept uzena zebra uzene zebro impost masna uzená žebírka jak vařit uzená žebra uzeny zebra žebra v papináku

Suroviny: žebra uzená, bobkový list, pepř celý, koření nové koření

TopRecepty.cz

Uzená žebra - prostě jen uvařená

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pkWy