Burisonové kuličky
Skvělé nepečené cukroví, na které není potřeba mít doma vykrajovátka ani váleček, to jsou burisonové kuličky s karamelem. Jsou velmi oblíbené, rychlé na přípravu, nenáročné na suroviny a do jejich výroby můžete zapojit i děti.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 8 912 kJ / 2 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,88 g |
Tuky | 102,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 301,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já dávám 2 a půl balíčků burisonů.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 12. 2010 18:34
14. 10. 2010 14:06
12. 10. 2010 12:40
1. 10. 2010 18:20
1. 10. 2010 18:17
Pekný zvyšok dňa ti želám!
1. 10. 2010 18:15
1. 10. 2010 18:13
1. 10. 2010 17:46
Magdalenko, krájet jdou dobře.
1. 10. 2010 15:51
1. 10. 2010 15:44
2. 4. 2010 16:27
25. 12. 2009 13:06
24. 12. 2009 22:48
24. 12. 2009 21:12
24. 12. 2009 11:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 15 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 15 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 22 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šunkofleky
Grecmanova uvařila před 5 hodinami
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 9 hodinami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 10 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 10 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 10 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 11 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 12 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 13 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro vánoční cukroví: Sandokanovy oči, ledovky nebo tatranské řezy byly kdysi hity!
Karamelové burisonové hrudky se rozplývají na jazyku. Nejdůležitější je správně připravit karamel a pak nechat hrudky ztuhnout
Retro okénko: Rýžové Arizonky se vyrábějí už od 50. let 20. století a dětem chutnají dodnes. Připomeňte si s námi, jak vznikly
Další recepty
Tématické fráze: burizonové kuličky kuličky z burizonů karamelové kuličky s burizony karamelové kuličky burizonové kuličky z karamelek burizonové koule burisonové cukroví karamelky s burizony burisonove koule burizonový chlebíček karamelove burizonove kuličky karamelové koule burizonový hřbet karamelove kuličky z burizonu kuličky s burizony burizonový řez burizonový chlebíček z karamelek burizonové koule z karamelek karamelovy chlebicek s burizonama burizonová roláda
Suroviny: cukr krystal, mléko kondenzované, máslo, burizony
Burisonové kuličky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zvym
32 názorů