Jánošík (bramborák jinak)
Vypadá jako bramborák, ale není to bramborák. K přípravě jánošíka nepotřebujete žádné těsto, pouze nastrouhané brambory, ze kterých vytvarujete na pánvi placku. Doplníte ji vajíčkem, salámem, sýrem a můžete servírovat.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jánošík (bramborák jinak)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K1lR
Moje poznámka
Jánošík (bramborák jinak)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K1lR
Nejnovější recepty
Bublanina s vínem
Přidáno před 42 minutami
Lotus cupcakes
Přidáno před 4 hodinami
Gulášová polévka s mletým masem
Přidáno před 12 hodinami
Cizrna na italský způsob
Přidáno před 18 hodinami
Křehký koláč s hroznovým vínem
Přidáno před 21 hodinami
Palačinky s jablky a křupavou drobenkou
Přidáno 9. 9. 2025 05:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový koláč s pudinkem a drobenkou
Majkaa před 56 minutami
Čevabčiči do trouby
lunav1 před 1 hodinou
Zapečené portobello
Mysurka před 1 hodinou
Tenký koláč z tvarohu a švestek s drobenkou
Andulka 53 před 6 hodinami
Rajská omáčka
Kajkajak před 11 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Zbajdn před 12 hodinami
Švestky ve vlastní šťávě, bez cukru
brtna před 13 hodinami
Sterilované brusinky (rybíz, rakytník)
brtna před 13 hodinami
Mléčný řez
Tajemnost před 14 hodinami
Pečená švestková povidla
DenaDena před 14 hodinami
Tématické fráze:
bramborák,
bramborák recept,
švýcarský bramborák,
recept na bramborák,
bramborak trochu jinak,
bramboráky trochu jinak,
bramborák v mikrovlnce,
recepty na bramborák,
směs jánošík,
recept bramborák,
bramborové rösty,
jánošík jídlo,
bramborový jánošík,
recepty bramborak,
bramborák z mikrovlnky,
bramboráky v mikrovlnce,
jídlo jánošík,
švýcarské bramboráky,
jánošíkové placky,
salat janosik
Suroviny:
brambory,
vejce,
šunka uzená,
cibule,
sýr nastrouhaný,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (72)
http://www.vseovareni.cz/tipy-a-techniky/skola-var...