Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 366 kJ / 1 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,25 g |
Tuky | 34,50 g |
Vláknina | 39,00 g |
Cholesterol | 488 mg |
Sodík | 615 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 110,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelí "Chameleon"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWDK
Moje poznámka
Zelí "Chameleon"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWDK
Nejnovější recepty
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno 4. 8. 2025 16:57:15
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 10 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 10 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 11 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 12 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 12 hodinami
Salát ze salátových okurek
alan.h před 12 hodinami
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 14 hodinami
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 15 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Irena1984 před 15 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 16 hodinami
Tématické fráze:
dort chameleon,
voda na dolití zelí,
vaříme zelí,
drásov zelí,
zelí drásov,
dolití vody do zelí,
zelí tvarožná,
tvarožná zelí,
zelí v oleji,
tvarožná zelí,
vařímeze zwlí,
polévky hlavové zelí,
recepty-dušené hlavové zeli,
zelí s olejem,
vaříme z plecka,
vaříme ze syrového zelí,
hlavové dušené zelí,
dolití kysaného zelí,
priprava hlavove zelím,
zelí hlavové recept
Suroviny:
plecko,
protlak rajčatový,
zelí bílé hlávkové,
vegeta,
bujón hovězí,
cibule,
olej,
sůl,
brambory,
cukr,
podravka,
mouka hladká,
voda
Komentáře (9)
Ještě lepší je ten levitující chleba