Řezanka na víně
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 4 361 kJ / 1 042 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,99 g |
Tuky | 24,94 g |
Vláknina | 21,08 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 315 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 60,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jako přílohu volím rýži, maso můžete dát i krůtí nebo hovězí roštěnou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 2. 2011 11:19
Radulko, to se nemusí použít mouka, mě stačí solamyl do vody a splní to perfektně svojí funkci Ale sem si všimla, že to je rok starý recept, asi mi nějak utekl, byl vložen 3.2., ale loni a já na rok nekoukla a vítám zpátky Lusindu, která odešla a už tu rok není-trapas, ale dobrý
4. 2. 2011 10:43
jasně holky zahustěte si jak máte rádi, my se snažíme moc mouku nepoužívat.
4. 2. 2011 10:33
Radunko, to se ti vážně povedlo a možná, že to zrovna uvařím, mám vyndané vepřové. Šťáva má pěknou barvu, možná bych to trochu víc zahustila, ale to je na každým, jak to má rád Dávám ti 17.bodík
LUSINDO79, téééééda tebe jsem tu neviděla, ani nepamatuji, tak vítej holka zlatá
LUSINDO79, téééééda tebe jsem tu neviděla, ani nepamatuji, tak vítej holka zlatá
15. 2. 2010 00:14
Tak to vypadá báječně, 13.bodík už tam je a pěkné foto tomu nasvědčuje
14. 2. 2010 20:27
Gyros mi ostrý nepřijde, to spíše ta chilli omáčka.Vypadá to na pořádnou baštu!
14. 2. 2010 19:48
marunda: Jj a to mi zas rádi ostrééé děkuji za fotku, krásně si ti to povedlo
14. 2. 2010 16:10
Je to nádhera
14. 2. 2010 13:07
Radko, dnes bylo k obědu. Manžel si to strašně chválil. Jen toho koření gyros dám příště asi jen 1 lžíci, trochu to pálilo. Jinak fakt skvělý. Může to být dobré i s bramborem. Tak ještě jenou moc díky a určitě budu dělat častěji. Dala jsem Ti tam foto. A s barevnýma paprikama to je hezký a výborný
4. 2. 2010 09:37
Jani nikdy nebude umět víc :D teda aspon ne ze školy. víc umím od maminky a babičky
3. 2. 2010 23:58
k.radulka a to je fuk, syn je vyučený kuchař a taky nepíšu nikde: Tohle je dílo mého syna z učiliště Ostrava Vítkovice. Tedy, pokud ještě dnes umí víc, než já a to je diskutabilní
3. 2. 2010 23:21
ukládám na vyzkoušení. Krásné
3. 2. 2010 21:08
Jani to ne já to Hotelová škola
3. 2. 2010 21:00
No, to zase ty máš teda dobrý nápad!
3. 2. 2010 20:57
jani to není špatnej nápad s těma bábovičkama :D Tohle je formička co byla u jednoho produktu na vaření z teleshopingu. Ale tak jestli máš alobal tak si to z něho vyrob. sruluj olobal,splácniho a okraje k sobě spoj a vznikne ti kolečko a to dotvaruj do tvaru srdce a máš to to samé a nemusíš kupovat formičky.
3. 2. 2010 20:49
Teda Radko, to musí být dobrota! Máš to krásně naaranžované a ta rýže nemá chybu!! Do čeho jsi to dala? Už taky přemýšlím, že si asi koupím formičky na píseček. To vypadá tak krásně!! Musím si někde sehnat do Valentýna srdíčko!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 5 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 8 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 9 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 20 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 23 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno 3. 5. 2024 14:57
Právě bylo uvařeno:
Guláš, hovězí či vepřový
PavlinaP uvařil před 6 minutami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Mmelinda uvařila před 29 minutami
"Pštrosí" vejce
Standby uvařila před 1 hodinou
Kynutý borůvkový koláč od Tejajky - CRISP
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Tilapie
marcel123456789 uvařila před 2 hodinami
Vepřové na česneku s dušenou mrkvičkou
Kamilana uvařila před 2 hodinami
Vepřová plec na hořčici
Styliane uvařil před 3 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
IvanaMiskova uvařila před 3 hodinami
Pikantní majonézová křidélka
radekhk uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Teď vaří děda: Vepřový řízek v česnekovo-sýrovém těstíčku je šťavnatý a krásně voní česnekem
Řezy s čerstvým ovocem nemusí být složité na přípravu, ale musí dobře chutnat a krásně vypadat
Další recepty
Tématické fráze: řezanka hovězí řezanka krůtí řezanka řezanka recept kančí řezanka danci rezanka řezanka ze svíčkové recepty řezanka řezanka recepty řezanka z vepřového masa řezanka z roštěné roštěná po písecku vepřové po písecku rezanka z krutiho masa vepřová řezanka dančí maso řezanka řezanka z plecka hovězí řezanka na víně co je řezanka řezanka z hovězího
Suroviny: plecko vepřové, cibule, víno bílé suché, protlak rajčatový, masox, koření gyros, podravka, sůl, pepř, chilli, paprika, olej, mouka hladká, voda
Řezanka na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MwyR
27 názorů