Řezanka z vepřového masa

Suroviny

500 g vepřové krkovice nebo plece
1 velká cibule
olej na smažení
1 sklenice zeleninového leča
1 kostka masoxu
trochu pepře
1 lžička sladké papriky
trochu pálivé papriky nebo chilli omáčky
orientální koření (nemusí být)
podle chuti trochu kečupu

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na malé kostky a v misce promícháme s kořením a lžící oleje. Necháme 1/2 hodiny odležet. Na oleji osmahneme cibuli a přidáme maso, opečeme a přilijeme lečo.

  2. Přihodíme masox a kápneme trochu chilli omáčky. Dusíme do odpaření přebytečné vody.

  3. Jako příloha může být chleba nebo rýže.

Komentáře k receptu Řezanka z vepřového masa

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: vepřová řezanka vepřové maso vepřové maso recepty řezanka vepřová řezanka recepty recepty z vepřového masa vepřové maso omáčky recepty recept na řezanku omáčka z vepřového masa pikantní vepřová řezanka recepty vepřová řezanka reuanka z vepřového masa chalupařska řezanka řezanka recept recepty z vepřového masa plecka recepty z vepřového masa omáčky vepřová řezanka videorecept recepty z vepřového vepřového masa řezanka z leča recept na vepřovou řezanku