18 vynikajících jídel zvládne s přehledem každý začátečník
Jste nezkušeným kuchařem nebo kuchařkou a rádi byste překvapili svůj protějšek nějakým chutným jídlem, ale nejste si jistí, jak na to? Přinášíme přehled 18 jednoduchých jídel, které zvládne uvařit každý začátečník.
Na následujících jídlech není nic složitého a tak se nemusíte obávat nepovedeného výsledku a znehodnocených surovin. Recepty jsou přehledné a ostatními dobře hodnocené. Proto si stačí už jen vybrat ten pravý a pustit se do práce.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Kuře na paprice (i pro začátečníky)
- Rýžová polévka pro začátečníky
- Andělsky nadýchaný perník
- Frankfurtská jemná polévka
- Ovocné tvarohové knedlíky
- Rychlé těstoviny pro začátečníky
- Holandské řízky
- Brokolicová polévka
- Koprová omáčka
- Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku podle Čiriny
- Krkovička z trouby
- Španělské ptáčky z mletého masa
- Kolínkoto
- Minutkové kuřecí nudličky
- Rajská omáčka
- Sedlácká bída
- Vdolky naší holky
- Moravský vrabec
1/18
1/18
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 5 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno 18. 5. 2024 12:38
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přečtěte si Zobrazit více
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Komentáře