Krémeš z dvojího těsta
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 27 894 kJ / 6 667 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,50 g |
Tuky | 406,94 g |
Vláknina | 12,92 g |
Cholesterol | 1,33 g |
Sodík | 1,38 g |
Sůl | 3,85 g |
Sacharidy | 640,12 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Upečený ořech. plát jsem dala na krém i s tím papírem nahoru a pak jej stáhla. Myslím, že by stačilo jen půl prášku do pečiva. Ořech. plát byl větší než listové, hodně to nabylo, musela jsem ho okrájet.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 5. 2011 10:20
výborný zákusek, jen jsem si trochu pozměnila pořádí plátu a ještě je potřela meruňkovou marmeládou a na vrch jsem dala citronovou polevu jinak jsem se držela receptu dovoluji si přidat foto
7. 4. 2011 22:45
Vikino,děkuji!
7. 4. 2011 16:43
Recept znám, je výborný. Dávám bod
15. 4. 2010 10:36
Moooc hezké na tom řezu a určitě moooc dobré
14. 4. 2010 23:18
+
14. 4. 2010 21:23
Super moučník také ho dělám a je hodně jedlej
14. 4. 2010 21:12
Tééda, Majdi, ten řez je bombáááá!
14. 4. 2010 21:08
ukládám
14. 4. 2010 20:08
Moooc pěkné a lákavé
14. 4. 2010 19:54
14. 4. 2010 19:40
Tohle vypadá velice chutně
14. 4. 2010 19:16
Tak to musí být dobrota a moc hezky to na řezu vypadá+7.
14. 4. 2010 19:00
Děkuji za hodnocení,recept mám už pár let,ale dělala jsem ho poprvé.Našla jsem jej ve svých napsaných receptech,nevím,odkud jsem jej získala.
14. 4. 2010 18:49
Majdičko vypadá to moc pěkně a určitě to bude i dobroučké. Ještě než vyzkouším posílám 6 bodík. Až si budeme pochutnávat tak dám vědět.
14. 4. 2010 18:41
Tento krémeš znám pod názvem Jugoslávský krémeš. Recept mám od maminky. Krémeš je velice dobrý. Trochu trpělivosti je potřeba při krájení. Horní lístkové těsto má tendenci při krájení praskat. Lepší je nechat krémeš trochu odležet a krájet až na druhý den. Posílám bodík.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 1 hodinou
Soufflé buchta
Přidáno před 3 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 14 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 16 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Křehký mřížkový koláč
faluska uvařila před 12 minutami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Valis uvařila před 19 minutami
Slepice na paprice
Japin uvařila před 20 minutami
Tarhoňa se zelím a uzeným masem
Ana_Kreb uvařila před 21 minutami
Domácí chleba z trouby
alka.f uvařila před 36 minutami
Karbanátek se sýrem
Parkmanova uvařil před 37 minutami
Drobenkový koláč s jablky
Aneleh81 uvařila před 40 minutami
Jemné domácí houskové knedlíky
Mishuu uvařila před 43 minutami
Rybí filé s chřestem
topsysel uvařila před 48 minutami
Vídeňská roštěná s rýží
Obelix uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Lahodné krémové těstoviny se skvělou chutí: Připravte si je jednoduše podle videa
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
Další recepty
Tématické fráze: krémeš kremes z listoveho testa kremeš na plech kremeše z listového těsta kremeš řezy jugoslávský krémeš výborný krémeš z listového těsta francouzky kremes kremeš recept jugoslavske rezy kremeš z lístkoveho těsta francouský krémeš řezy kremeš kremeš řezy z listového těsta kremese krémeše z lístkového těsta krémeš jugoslavsky krémež těsto na kremeš zákusek kremeš
Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, ořechy mleté, prášek do pečiva, těsto listové, mléko, mouka hladká, cukr krupice, tuk hera, cukr vanilkový, rum
Krémeš z dvojího těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PjoW
21 názorů