Masino à la řízek
Suroviny pro 1
1
20 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 2 809 kJ / 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,71 g |
Tuky | 35,24 g |
Vláknina | 8,21 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 593 mg |
Sůl | 1,29 g |
Sacharidy | 48,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Spíše smažit na pánvi z teflonu.
Možná je už tady takový recept, nepídila jsem, ale tohle mě naučila tchyně, která to má od kamarádky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 4. 2023 12:25
ma??co??? absolutně nesnáším prznění našeho jazyka ... ať už je recept jakkoli dobrý i když rarášky zná hlavně z 90-tek snad každý , vařily se ve velkém všude a v podstatě z čehokoliv .
20. 5. 2016 17:44
prosciuto: správne, opravené.
20. 5. 2016 16:43
à la, alebo alla
28. 4. 2011 21:00
mysaci:díky moc,taky ho dělám jen svátečně...
28. 4. 2011 19:59
Jenny, vyzkoušela jsem tvůj receptík a musím říct, že není jako ostatní. Je sice podobný, ale tenhle je jednoznačně nejlepší!!! Sklidila jsem chválu celé rodiny, přiřadím si ho mezi sváteční
Moc moc díky!!
Moc moc díky!!
18. 2. 2011 11:24
Tohle znám pod názvem "rošťáci", je to fakt výborný
25. 10. 2010 10:36
Má stejný recept a můžu potvrdit že je superdávám bodík
8. 5. 2010 11:54
Maris, děkuji za pochvalu, prostě mi tohoto receptu bylo líto, že je tu bez fotky. A navíc...ráda si maso nakládám dopředu, protože pak je hned po ruce, žádná příprava, a při takovém vaření stihnu i spoustu jiných věcí
8. 5. 2010 11:47
Recept opravdu není nic nového, ale ivulinko, přidala jsi krásné fotky
8. 5. 2010 10:34
Jani, vyzkoušela jsem tvůj recept a musím jedině pochválit, protože maso bylo po dvou dnech marinování nádherně měkké a křehké, do marinády jsem přidala malinko červené mleté papriky, aby mělo maso v konečném výsledku pěknou barvu, to dělám téměř u všech receptů. Dovoluji si přidat Ti sem pár foteček, kdyby se nehodily, pak je smáznu a bodík je samozřejmostí.
20. 4. 2010 14:44
nam,nam,a hezoučké dortiky
20. 4. 2010 13:48
letí bodík
20. 4. 2010 10:08
Dělám podobný, jen nedávám sojovku, ale více koření - majoránku, kari, tymián a drcený kmín. Znám pod názvem děkanský řízek, ale jinak dobrota vhodná i na gril.
20. 4. 2010 09:43
prskavka.bobo nemáš tak úplnou pravdu....pokud mám čas na uveřejnění receptu, mám čas i na to, pohledat, jestli tu podobný není. To, o čem mluvíš, je pohodlnost, ne nedostatek času.
20. 4. 2010 09:29
Posílám bodík,nemá každý čes hledat,jestli už tady podobný recept je nebo ne.Dneska se dívám,recept se mi líbí,a hned ho vyzkouším,tak to asi funguje ne?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banana split
Přidáno před 2 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 16 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 16 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 17 hodinami
Sýrové bulky
Přidáno před 23 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno 27. 4. 2024 09:12
Právě bylo uvařeno:
Vepřová kotleta - rychlá
bertidlo uvařila před 13 minutami
Domácí houskový knedlík
Karoli uvařila před 21 minutami
Jednoduché vynikající langoše
petrysek2307 uvařila před 31 minutami
Plátky panenky na másle
Zuzka1023 uvařila před 1 hodinou
Ovesný koláč s jogurtem a ovocem
katka639 uvařila před 1 hodinou
Masové kuličky v rajské omáčce
tomikk81 uvařila před 1 hodinou
Bramborové krokety se sýrem a anglickou slaninou
Monika.b19 uvařila před 2 hodinami
Kynutý makový závin
monika.jandikova uvařila před 2 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
gedzitka uvařila před 3 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Wanilor uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Mini krtkovy dortíky: Drobná verze oblíbeného dezertu s jemným smetanovým krémem a banánem se rozplývá na jazyku
Další recepty
Tématické fráze: děkansky řizek děkanské řízky masino mášino maso recept recept na děkanské řízky recepty z vepřové kotlety děkanský řízek děkanský plátek dekansky rizek recept masino ala děkanské řízečky děkanský řízek recepty kuřecí plátky svátečně jak dlouho smažir kuřecí řízek,aby byl křehký-měkký dekanske rizecky recept řízek z drceného chleba vepřové maso svátečně děkanský vepřový řízek recept jak dlouho smažit rošťáci řízky svatečne top recepty dekanske rizky
Suroviny: maso, solamyl, hořčice plnotučná, vejce, pepř, česnek, sádlo, řepa červená
Masino à la řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mq5O
16 názorů