Jihočeské hovězí s kedlubnovým zelím
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 783 kJ / 1 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,57 g |
Tuky | 95,66 g |
Vláknina | 35,20 g |
Cholesterol | 454 mg |
Sodík | 2,35 g |
Sůl | 6,05 g |
Sacharidy | 58,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
a ještě jeden recept mého jihočeského manžela - přiznávám, tohle jsem do jeho příchodu neznala
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 6. 2010 18:11
9. 6. 2010 16:35
9. 6. 2010 14:21
9. 6. 2010 13:44
9. 6. 2010 13:12
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 58 minutami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 8 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 22 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 23 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno 1. 5. 2024 14:30
Právě bylo uvařeno:
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 20 minutami
Vepřový řízek naruby
Valis uvařila před 21 minutami
Ledvinky dušené
Valis uvařila před 21 minutami
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 3 hodinami
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Fulda uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí kostky se zelím hovězí kližka se zelim hovězí maso se zelím hovězí plec se zelím hovezi maso s kedlubnovym zelim maso s kedlubnovym zelím hovězí maso s kedlubnovým zelí jak dlouho varit kedlubnove zeli hovezi se zelim a knedlikem hovězí se zelím plec s kedlubnovým zelím jihočeské maso-recept plecko s kedlubnovym zelim jihoceske recepty hovezi klizka a zeli hovvězí plec vepřové maso s kedlubnovým zelím hovězí kližka se zelým s kedlubnovým zelím recepty s kedlubnovým zelím
Suroviny: kližka hovězí, cibule, česnek, špek, hořčice plnotučná, sůl, pepř, koření divočina, mouka hladká, olej, kedlubna, sůl, kmín drcený, cibule, cukr, ocet, olej
Jihočeské hovězí s kedlubnovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPJL
5 názorů