Rebarborovo-jahodovo-ostružinový džem
Lehce kyselá chuť rebarbory a ostružin spolu se sladkými jahodami - vyzkoušejte tuto kombinaci v tomto výborném, pikantním džemu. Džem je skvělý do jogurtu i jako náplň do palačinek.
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 8 368 kJ / 2 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 500,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ovoce můžeme jakkoliv měnit, podle chuti. Já jsem měla jahody a rebarboru a ostružiny z mrazáku. Džem je super pikantní, vhodný na pečivo i na koláče. Z tohoto množství jsem měla 6 skleniček od přesnídávky a jednu misku..
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 6. 2015 08:53
2. 6. 2015 08:47
Jak tady někdo píše, do jogurtu nebo do palačinek určitě výborné :o) bodík na to
8. 5. 2011 12:30
8. 5. 2011 08:36
29. 6. 2010 12:12
29. 6. 2010 11:23
29. 6. 2010 09:40
29. 6. 2010 09:36
29. 6. 2010 08:12
29. 6. 2010 08:02
28. 6. 2010 22:54
28. 6. 2010 22:29
28. 6. 2010 20:42
28. 6. 2010 20:36
28. 6. 2010 20:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Snídaňový toust
Přidáno před 4 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 6 hodinami
Salát s pečeným květákem a granátovým jablkem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 23 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno 30. 4. 2024 14:08
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi po česku - se zelím a slaninou
Denny2111 uvařila před 58 minutami
Hovězí guláš z kližky
Vivikina uvařila před 2 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 2 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Panova uvařila před 2 hodinami
Koka buchta
Panova uvařila před 2 hodinami
Moravský králík
Libotovska uvařil před 3 hodinami
Koláče s tvarohem a rebarborou
Kamilana uvařila před 3 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Kamilana uvařila před 3 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Wafflando uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit jahodový džem. Jahody výborně doplňuje rybíz, který má dobré želírovací schopnosti
Jak poznat správně uvařenou marmeládu. Jednoduché želírovací zkoušky znaly už naše babičky. Stačí se podle nich řídit
Rebarborová marmeláda nebo džem: Osvěžující dobrota nakyslé chuti výtečně chutná na palačinkách
Další recepty
Tématické fráze: ostružinová marmeláda bez zrníček rebarborovo jahodový džem ostružinová marmeláda jahodovo ostruzinova marmelada domácí dia marmeláda rebarbora rebarborová marmeláda v domácí pekárně rebarbora marmeláda dia ostružinový marmeláda rebarborovo jahodova marmeláda rebarborovo jablečná marneláda rebarborovo-jablečná marmeláda ostruzinovy,marmelada,cz jablkovo ostružinová marmeláda recept na rebarborovo jahodovou marmeláda rebarborovo jahodový džus džem jahody s rebarborou jahodovo rebarborový džem top recepty dzem rebarborovy jablkovo rebarborova marnelada musí být v džemu gelfix?
Suroviny: rebarbora, jahody, ostružiny, cukr krystal, gelfix extra
Rebarborovo-jahodovo-ostružinový džem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/27XJ
16 názorů