Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso v tatarské omáčce

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

15 min (15 min tepelná úprava)

2. 1. 2011 12:08

Suroviny

Porce: asi na 1kg masa

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 526 kJ / 365 kcal
Bílkoviny21,70 g
Tuky18,90 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 648 mg
Sodík 251 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy26,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Foto přidám později

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jenny

2. 1. 2011 12:58

to može byt dobréééé...:yes:+1:yes:těším se na fotečky...;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí maso naložené v tatarce kuřecí maso v tatarské omáčce maso naložené v tatarce řízky naložené v tatarce helmans kuřecí řízky s tatarkou kuře v tatarské omáčce kuřecí řízky v tatarské omáčce kuřecí maso naložené v tatarské omáčce helmans tatarská omáčka recept naložené maso v tatarce vepřové řízky v tatarské omáčce kuře naložene v tatarske omačce tatarske maso kuřecí prsíčka v tatarské omáčce kuřecí prsa v tatarské omáčce vepřové v tatarské omáčce kuře na tatarské omáčce kureci maso s tatarskou omackou helmans recepty maso v tatarce

Suroviny: vejce, tatarská omáčka, kmín celý, maggi, solamyl, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Maso v tatarské omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jnBv