Maso v tatarce

Drůbeží maso Doba přípravy: 40min. 1 názor

Drůbeží maso Doba přípravy: 40min. 1 názor

Suroviny podle kousků masa

kuřecí prsa
sůl
pepř
2 stroužky česneku
hladká mouka
olej na smažení
tatarka

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí maso nakrájíme na 2 cm silné plátky. Osolíme a opepříme. Promíchám maso s tatarkou a s prolisovaným česnekem, dám do ledničky odpočinout.

  2. Rozehřejeme si pánev a maso obalíme v hladké mouce a osmažíme z obou stran dozlatova asi 3 minuty.

Komentáře k receptu Maso v tatarce

Tématické fráze: kuřecí maso v tatarce kuřecí řízky v tatarce řízky v tatarce veprove maso v tatarce kuřecí plátky v tatarce kuřeci medailonky v tatarce řízek v tatarce kuřeci maso na tatarce vepřove na tatarce kuřecí nudličky v tatarce vepřové v tatarce kuřecí prsa v tatarce vepřové řízky v tatarce vepřové plátky v tatarce veprovy rizek v tatarce vepřové maso na tatarce vepřové plátky na tatarce kuřecí v tatarce kuřecí prsíčka v tatarce kuřecí řízek v tatarce