Chinois - francouzský máslový koláč
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 15 163 kJ / 3 624 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,43 g |
Tuky | 126,05 g |
Vláknina | 14,70 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 486 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 511,66 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
1. koláč je vlhký, vláčný, jemný a krémový. Výborný vydrží i více dní, ale většinou je hned pryč :)
2. omlouvám se za nekvalitní snímky z mobilu, foťák se mi při stěhování nějak ..ztratil :(
3. ve Francii jsem si číňana zamilovala k snídani, recept jsem si odtamtud přivezla a musím říct, že výsledek se téměř úplně dotýká originálu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 2. 2015 14:24
Proč se mi ten potvor propadl po vyndání? Ale už nad ním slintáme
13. 3. 2014 23:40
SILNĚ NÁVYKOVÝ
2. 2. 2014 12:11
Koláč je úžasný, recept mám od švagrové. Peču ho často a je vláčný a vynikající ještě druhý den (pokud něco zbyde...). Plním ho kaší, do které přidávám vanilkový lusk. Je to nejchutnější ze všeho, co jsem vyzkoušela.
21. 5. 2013 09:41
jdu do něj, už jsem ho jednou dělala podle ivety fabešové a byl luxusní...ten váš vypadá stejně dobře
20. 9. 2012 12:58
Super!!
15. 7. 2012 17:31
Tento koláč dělám už po několikáté a byl pokáždé úžasný!!! Zmizí vždy během chvilky
21. 5. 2012 19:07
ahojky, tak jsem si tak dneska brouzdala po internetu a narazila jsme na tuto dobrůtku!!! a musím říct že měla a ještě má úspěch jen sem neměla vanilkový cukr tak jsem dala mandlovou esenci a vynikající!!! smekám
13. 10. 2011 19:30
My ho kupujeme v Lídlu když je francouzský týden.Tak teď když máme recept,tak nemusím čekat na akci
17. 8. 2011 18:05
dnes jsem pekla a nedá se to popsat jinak, než, SKVĚLÉ
28. 1. 2011 18:10
Právě jsem dopekla, ochutnala a musím dát bod A s dovolením přidám fotečku
28. 1. 2011 07:53
Vypadá nádherně, hned bych si jeden kousek dala k čajíčku. Určitě zkusím, protože to opravdu láká. Dávám pochvalu a + bodík
27. 1. 2011 13:44
Tento koláč jsem pekla před 2 dny podle receptu z mimibazar.sk http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36618&user=9..., dalo by se říci, že je to to samé (doslova). Zadělávala jsem jej v pekárně. Je vynikající
27. 1. 2011 12:46
Něco pdobného prodávají v makru pod názvem Brioše a tady na topreceptech je podobý recept, který se jmenuje vanilkový oblak ( nebo nějak podobně), ale má náplň jen z másla a cukru, když jsem ho upekla, tak byl hned pryč... Tady je náplň skoro stejná, jen složitější příprava, ale dost mě láká k vyzkoušení... jaká škoda, že držíme s přítelem dietu...
27. 1. 2011 11:31
vypadá mooc pěkně...hmmm...zase jedna půvabná kynutá dobrůtka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 58 minutami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 2 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 14 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno 9. 5. 2024 08:30
Právě bylo uvařeno:
Vepřová bratislavská plec
Cikitaka uvařila před 9 minutami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
adamustonik uvařila před 37 minutami
Hrníčkový ovocný koláč
Kveta58 uvařil před 39 minutami
Čajové věnečky
AryKlofan188 uvařila před 1 hodinou
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Marie65 uvařila před 2 hodinami
Kynuté těsto na štrúdl
Sei uvařila před 3 hodinami
Meruňkový makovec
Petra Dvor. uvařila před 3 hodinami
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 14 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 14 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ochladit se v horku můžete několika způsoby nebo ještě lépe jejich kombinací
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Retro zákusek: Na likérových špičkách si pochutnáváme již přes šedesát let. S trochou šikovnosti je zvládnete i doma
Další recepty
Tématické fráze: chinois francouzský koláč chinois recept francouzký koláč chinios máslový koláč francouzský kynutý koláč francouský koláč francouzký máslový koláč francouzské koláče mimibazar.cz recepty recept na chinois recept na francouzský koláč recept chinois francouzský koláč recept brioše chinoas francouský máslový koláč brioše recept těsto na francouzský koláč
Suroviny: mouka hladká, cukr, máslo, mléko, droždí, vejce, sůl, krém, žloutek, mléko, mouka hladká, cukr, vanilka
Chinois - francouzský máslový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/konx
14 názorů