Chinios - francouzké pečivo
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 025 kJ / 3 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,20 g |
Tuky | 114,62 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 1,19 g |
Sodík | 375 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 484,66 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Do hotového krému zašlehejte vnitřek z půlky vanilkového lusku (můžete sice přidat vanilkový cukr, ale prostě ta chuť je jiná, když je to pravá vanilka...)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 3. 2014 12:59
Dělala jsem již několikrát a je výborný
26. 5. 2013 22:45
Alexiss: tie pudingové záviny sú tu asi trikrát, podľa receptu ak robíš, nič nevytečie, naozaj.
26. 5. 2013 22:44
Jitkas: bežne pečiem tzv. copy http://www.toprecepty.cz/recept/3972-pudinkovka/
s veľmi husto uvareným pudingom, ostáva aj po upečení hustý. A v tomto prípade nemá ani kam uniknúť.
26. 5. 2013 22:41
Jitkas: Po opakovaných neúspěšných pokusech (chtěli po mně doma pudingový závin) jsem se někde dočetla, že je třeba uvařit dvojnásobný puding (na 0,5 l mléka 2 pudingové prášky). Funguje to, nic nevyteklo.
26. 5. 2013 22:14
magdalenka: Nevim, ale myslim, ze pudink se pri peceni priliz roztece. Jako kdyz zahustis omacku skrobem a pak ji ohrejes- zridne.
26. 5. 2013 21:55
Tiež si myslím, že by tam mohol ísť aj puding. Keď som cesto natierala, napadlo ma, že ten krém je vlastne ako puding.
26. 5. 2013 21:23
mickajm:Myslím, že by pudink taky mohl být, ale nikdy jsem to nezkoušela
26. 5. 2013 11:48
myslela jsem že nápln je puding a ono se to vaří ze žloudků .Nešlo by to i z pudingu ?
24. 5. 2013 16:30
Dnes som sa konečne dostala k tomuto "číňankovi". Je skvelý, pridávam foto a bod!
30. 10. 2012 06:27
29. 10. 2012 20:05
29. 10. 2012 18:00
To vypadá tak krásně, že bod si jistě takový recept zaslouží. Je to krásné!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Lotus mini cheesecake
Přidáno před 13 hodinami

Svíčková polévka s nudlemi
Přidáno před 14 hodinami

Vepřové kostky na argentinském koření
Přidáno před 16 hodinami

Mechový dort (se špenátem)
Přidáno 21. 5. 2022 15:38

Salko roláda
Přidáno 21. 5. 2022 12:16

Ořechové řezy s pudinkovo-tvarohovým krémem
Přidáno 21. 5. 2022 07:40
Právě bylo uvařeno:


Rizoto z pečeného kuřete
uvařil/a Chlupina
před 3 hodinami

"Veršované" brambory se sýrem a houbami
uvařil/a Elivet
před 4 hodinami

Štrúdl na slano
uvařil/a Mareczech
před 4 hodinami

Bramborové houstičky
uvařil/a Arleta
před 4 hodinami

Domácí langoše
uvařil/a Yvona B.
před 4 hodinami

Sachr dort z jablek
uvařil/a lucieee
před 4 hodinami

Luxusní a rychlý makovník
uvařil/a Cejenka
před 4 hodinami

Náplň do tortilly s kuřecím masem
uvařil/a MilosCz
před 5 hodinami

Klasické křupavé domácí rohlíky
uvařil/a Mili5
před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: francouzské pečivo francouské pečivo francouzké koláče francouzké recepty recepty na francouzské pečivo francouzké moučníky francouzské pečivo recept recept na francouzské pečivo francouske kolace recepty francouzské pečivo francouské recepty francouzské pečivo recepty recepty francouzké kuchyně francouzké droždí francouské moučniky francouzské kynuté pečivo celozrne pecivo recept slane pecivo kynuté plnene slane pecivo kynuté plnene francouzké jídla
Suroviny: mléko, máslo, vejce, cukr krupice, mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, droždí, rozinky v rumu, mléko, cukr krupice, žloutek, mouka hladká
Chinios - francouzké pečivo
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0DyV
12 názorů